1. “Leto svet”

Autorid Priit Pajusaar, Glen Pilvre, Peeter Oja, Hannes Võrno, Tarmo Leinatamm

Esitab Kreisiraadio

Kaarel ARB: Seosetud sõnad, värviline ja labane – ideaalne eurolugu. Samuti hea võimalus näidata, et viimane riik, kus Eurovisioni veel tõsiselt võetakse, sai ka lõpuks naljast aru. Vaevalt muidugi, et meie naljast keegi aru saab.

2. “Real Big Money”

Autor Taavi Otsus

Esitab SKA Faktor

Kaarel ARB: Esimene minut on kuidagi eriti jäle, lõpus satub ilmselgelt kogemata sisse ka paar helgemat hetke. Lugu oleks tugev poolfinaali viimase kolmandiku keskmise koha kandidaat. Samas – BIG-i järgmine kampaania teeb poisid ilmselt rikkaks.

3. “One on One”

Autor Vahur Valgmaa

Esitab Rolf Junior

Kaarel ARB: Kostüümid päästavad keskpärase moosiloo, seda oli palju lihtsam lõpuni vaadata kui ska-poisse. See lugu võiks jõuda isegi eelvooru keskmisesse kolmandikku. Ja nüüd võiks Rolfi taustatantsijad oma riided mulle tuua.

4. “Question Man”

Autorid Rein Rannap,

Karl-Martin Sinijärv

Esitab Taavi Peterson

Kaarel ARB: Kui mannekeenid elusate inimeste vastu vahetada ja Taavile paar konjakiga kohvi anda, siis võiks eeldusel, et kogu Euroopa ei lähe esimese 20 sekundi jooksul kööki vorstivõileiba tegema, isegi loota poolfinaali eelviimast kohta.

5. “Üksinduses”

Autorid Madis Muul,

Kristjan Kasearu

Esitab Kristjan Kasearu &

Paradise Crew

Kaarel ARB: Eesti kõige järjekindlama ühehitibändi kaver-bänd suudab peale oma alaealiste fännitüdrukute nutma panna ka minu. Ka sunnivad nad USB-juhet ümber kaela siduma ja sügavkülmutatud pitsaga veene läbi lõikama. Võimas.

6. “365 Days”

Autorid Pearu Paulus,

Ilmar Laisaar, Alar Kotkas,

Jana Hallas

Esitab Birgit Õigemeel

Kaarel ARB: Kallis Birgit, sa laulad küll väga hästi, aga nii igava laulu puhul ma ei imesta, kui sa oledki 365 päeva üksi või siis koos Jana Hallasega, mis võib olla hullemgi. Aga ära muretse, meil on parajasti liigaasta.

7. “It’s Never too Late”

Autorid Imre Sooäär,

Riina Kindlam

Esitavad Luisa Värk ja Traffic

Kaarel ARB: Nüüd me siis teame – Traffic koos Luisa Värgiga on ikka täpselt samasugune inin. Nii et, Luisa, põgene, sest kunagi pole liiga hilja.

8. “Stefani”

Autorid Rainer Michelson, Hendrik Sal-Saller

Esitab Supernova

Kaarel ARB: Ansambel Supernova on Hendrik Sal-Salleri biolagunevate jäätmete prügikast. Kõik see jama, mis isegi Smilersile ei kõlba, antakse nendele lihtsameelsetele maapoistele. Ja neil pole vist häbi ka. Mul küll on.

9. “Ice-cold Story”

Autor Riine Pajusaar

Esitab Iiris Vesik

Kaarel ARB: Ainsad, kes on aru saanud, et heast lauljast ega heast laulust üksi ei piisa. Tihti on piisanud heast sõust, aga kõike kolme korraga pole eurolaulusaates küll varem nähtud. Lisaks on sellel tiimil ilmselgelt tark ja huumorisoonega stilist, kes teab, et poolpaljad muusikud on vaata et isegi paremad kui alasti laulja.

10. “God Inside Your Soul”

Autorid Elmar Liitmaa

ja Liis Lass

Esitavad Luisa Värk ja

Margus Vaher


Kaarel ARB: Margus võitis läbikukkunud superstaarihakatiste käitlemise saate ja see on siis auhind. Laulda perekond Lassi unelaulu. Margus, mul on tunne, et sind on petetud. Luisa, ma arvan, et kui sa seekord ka teise koha saad, siis on sul ikka väga vedanud.