Tänane Eesti Päevaleht arutleb, kas Eesti peaks idapoliitika all mõistma üksnes suhteid Venemaaga või tuleks vaadata ka kaugemale.

Kanal 2-le ei meeldi, et Lõuna-Eestis tuleb neil EVTV ja RTV-ga konkureerima hakata. Siilats soovitab konkurentidel pärast kaklust rusikatega vehkimise asemel parem eestlaste kombel rinda pista.

Kreeka ajakirjanduses avaldatud fotod poolpaljast peaministriprouast teise naise käte vahel on paisunud skandaaliks.

Tänases Eesti Päevalehes on lugeda elukeskkonnast Haapsalust ning sellest, mida teevad linnaelanikud siis, kui turismihooaeg on uinuvas seisus.

Eesti Päevalehest saab teada, kuidas areneb elu väikelinnas, millist äriplaani vajaks Kuursaal, mida tehakse sotsiaalmajas ning kas Haapsalu ärimehele ja linnaelanikule tõi kasu presidendi Põhja-Ameerika visiit.

Pärnu lastekodu lapsed kardavad kojusaatmist.

Rootlased eelistavad salaviina. Kapitaliturud annavad võimaluse rikastuda. Turismimaks võib tuua nii kasu kui kahju. Kõik see ning igaesmaspäevane rubriik in ja out tänase Eesti Päevalehe tarbijaküljel.

Eesti ja Soome tuleviku-uurijad hoiatavad geopoliitika liigse tähtsustamise eest, mis on eilse päeva ilming. Helsingis toimunud seminarist teeb ülevaate Tiit Kändler, lisatud on nägemus Soome poolt. Akadeemik Raimund Ubar kinnitab, et elektroonika kompetentsuskeskus nihutab Eesti tulevikku Euroopa suunas.