07.10.2005, 00:00
Eesti parim toiduaine täienes kahe uue maitsega!
Tervislikust toitumisest ja heast maitsest lugupidavad maiasmokad saavad nüüd “Eesti parim toiduaine 2005” tiitliga pärjatud Tere AB rukkileivajogurtit nautida ka rukkileiva-õuna- ning rukkileiva-mandlimaitsega.
Tere AB jogurt on tavapärasest oluliselt madalama rasvasisaldusega. Kui tavaliselt sisaldavad jogurtid keskmiselt 3-4% rasva, siis Tere AB jogurtis on rasva vaid 1,5%. Samuti on Tere AB sarjas olemas ka rasvavabad jogurtid (apelsini-porgandi- ja banaani-ananassijogurtis on rasva alla 0,2%).
Tere AB jogurtis on ka kasulikke probiootilisi baktereid, mis toetavad organismi loomulikku kaitsevõimet ja tasakaalustavad seedimist.
Tere AB jogurtis on ka kasulikke probiootilisi baktereid, mis toetavad organismi loomulikku kaitsevõimet ja tasakaalustavad seedimist.