Enne seda astub aga üles äsja uue tulija muusikaauhinna pälvinud kitarripopi grupp traFFic, mis lööb nüüdki laineid oma uue singliga „Sõnad“. Selle ansambli mullune esikalbum on aga sisuliselt hittide kogumik. Tuntuimad neist on vast „Meie laul“, „Päevast päeva“ ja „Vastassuunas“.


Agent M on salapärase helikeelega ja karismaatilise naisvokaaliga ansambel. Tema muusika on leidnud tunnustamist nii sõltumatu kui ka peavoolu roki sõprade seas. Ansambli lugudest on tuntud „Šokolaad“, „Painaja“, „Kus on mu kodu“ ja „Väike tüdruk“. Tänavu katsetab ansambel senisest elektroonilisemaid helivarjundeid.


Mihkel Ratt on Margus Vaheri ja Iiris Vesiku kõrval kolmas „Kaks Takti Ette“ saate finalist, kes laulmise kõrval on ise ka laululooja. Nüüdseks oma bändi saatel esinedes pakub Mihkel rockipeol nii rajumaid kui rahulikumaid ballaadilike laule. Tema lood on „Teeskluse veetlus“ ning hoogsam „Ela ise ja lase elada“.


Varasuvine rockipidu Tartus saab aga hoo sisse hoopis pidurdades. Ürituse tõmbab kella 18-st käima Ketaspidur. Kunagisest koolibändist välja kasvanud punkpunt on kohe üllitamas oma esimest ametlikku albumit. Ketaspiduri lugudest on tuntumad „Kõik saab olema hea“, „Can’t Be“, „Miks me ei laula“ ja „Tavaline päev“. Noored kutid võtavad lavalolemist sedavõrd mõnusa huumori ja energiaga, et kuulaja võib saada hea tuju pikaks ajaks.


Varasemal kahel suvel on Buzz üritusel esinenud sellised tuntud artistid nagu Dingo, Tõnis Mägi ja Muusik Seif, Kosmikud, No Big Silence, Ines, Cool D & DJ Critical, A-Rühm, Chalice, Blind, Kala, Slide-Fifty, drowning Me Rootsist ning Vaiko Eplik ja Jaan Pehk ansambliga Koer.


„Buzz’08“ piletid hinnaga 155 krooni on eelmüügis Piletimaailma ja Piletilevi müügipunktides ning Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Kontserdipäeval müügipunktides ja kohapeal väravas on piletite tavahind 175 krooni.