27 eraraadioprogrammist ei arenda kommertstegevust neli. Tallinna Pereraadio, Tartu Pereraadio ja Kuressaare Pereraadio, mis kuuluvad Eesti Evangeelsete Kristlike Baptistide Koguduste Liidule, edastavad kristlikku programmi. Lisaks ei arenda kommertstegevust Tallinnas tegutsev Raadio 7.

Venekeelset programmi edastab Eestis kolm eraraadiot: Sky Raadio, Raadio Tallinn ja Raadio 100 Narvas.

Kaheksast eratelekanalist asub kuus Tallinnas: Tipp TV, EVTV, RTV, Orsent, TV-1 ja BFD Reklaamiklubi. Lisaks tegutsevad Tartus Alo TV ja Narvas Narva Televisioon. "Siioni tarkade protokolle" ei ole hävitatud "Siioni tarkade protokollid" on endiselt hoiul kaitsepolitseiametis ja kohtuotsuse täideviimisega tegelev täitevamet ei ole neid kohtuotsuse täitmiseks välja nõudnud, ütles kaitsepolitseiameti peadirektori asetäitja Mati Erik.

Tartu ringkonnakohus otsustas eelmise aasta 12. oktoobril, et "Siioni tarkade protokollide" 590 konfiskeeritud eksemplari tuleb hävitada. Hävitamist nõudis Eesti Juudi Kogukond, kes väitis, et raamat õhutab juudivastast vaenu.

Siioni tarkade protokollid kirjastasid 1993. aasta septembris Rein Pihlar ja Toomas Ratt. Väljaande tiraazh oli 1000 eksemplari, millest õnnestus ära müüa umbes 400. Jäätee on avatud ainult Laaksaare ja Piirissaare vahel Viimasel ajal püsinud pehme talveilma tõttu on jäätee praegu avatud ainult Peipsil Laaksaare ja Piirissaare vahel, kus 12-kilomeetrisel teel võivad liigelda kuni seitsmetonnise kogumassiga veoautod.

Peipsil on jää paksus kohati 40-60 sentimeetrit. Põlva maakonnas Lüübnitsa ja Kolpino vahel on Lämmijärvel jalakäijatele avatud 1,5-kilomeetrine jäätee. Suletud on Rohuneeme-Vormsi 12-kilomeetrine jäätee ja Haapsalu-Noarootsi 3,2-kilomeetrine jäätee. Jääga on kaetud Läänemaa lahed, Roomassaare sadama piirkond ja Kassari laht. Jääst on vabad enamik Hiiumaa ja Pärnu ümbruse lahtedest ning Soome lahe sadamad idaosast kuni Paldiskini. Ametlikku jääteed pole avatud ka mandri ja Kihnu saare vahel. Piirivalve andmetel esineb merel aju- ja rüsijääd ning osa vahepeal avatud jääteid on veega kaetud.

ETA/Baltic News Service