Elton John, kuuekordne Grammy auhinna võitja ja üks kõige edukamaid tänapäeva muusikuid, tuleb Tallinna rohkem kui kahetunnise kavaga "Live Greatest Hits Show", mille raames tulevad esitusele tema tuntuimad hitid. Erinevalt 2001. aasta esinemisest Laululaval on lauljaga seekord kaasas ka tema ansambel.

Elton Johni ansambli koosseisu kuuluvad viis kuulsat muusikut. Trummar Nigel Olsson osales juba kõige esimese Elton Johni albumi «Empty Sky» salvestusel, samas on aidanud kaasa ka legendaarse bändi Uriah Heep debüütalbumi salvestusel. Davey Johnstone (kitarr, mandoliin) töötab koos Elton Johniga 1971. aastast alates ning on teinud koostööd ka Alice Cooperi ja Meat Loafiga. Basskitarrist Bob Birch (Elton Johniga koos 1991. aastast) on saanud hüüdnime «Mister täiuslikkus» oma võime poolest mängida stuudios veatult kõik partiid esimese korraga. Guy Babylon (klahvpillid) on Elton Johniga esinenud koos rohkem kui 1100. kontserdil ja teda auhinnati Grammy’ga tööpanuse eest albumisse «Aida». Löökpillimängija John Mahon on samal ajal ka professionaalne taustalaulja, ta esines ja töötas koos selliste tuntud nimedega nagu Billy Joel, Bryan Adams, Anastasia, Sting, Phil Collins, Mary J. Blidge, Ray Charles ja Tina Turner.

Sir Elton John on juba mitu aastakümmet üks kõige populaarsematest esinejatest maailmas. Oma 40-aastase karjääri jooksul on ta kirjutanud üle 500 loo, välja lasknud 32 albumit ja müünud rohkem kui veerand miljardit salvestist.

Tallinna kontserdile müüakse kokku ainult 7800 piletit. FBI Concert Clubi liikmetele on pääsmed saadaval tänasest, klubiliikmetest üle jäänud piletid aga pannakse üldmüüki esmaspäeval, 27. augustil kell 10.