R600 on väike ja kerge GPRS-telefon ning peaks Ericssoni arvates hästi sobima inimesele, kes valib endale oma esimest mobiiltelefoni või tahab oma vana telefoni vahetada mõistliku hinnaga kaasaegse vastu.

Telefonil on viierealine ekraan, ta toetab multimeediasõnumeid (EMS), nii et kasutaja saab SMS-lühisõnumile lisada heli, pilte või animatsioone. R600 on ka mobile chat’i tugi, nagu paljudes kaasaegsetes telefonides.

Üks põnevamaid uuendusi R600-s on helistaja ära tundmine ekraani taustavärvi järgi. Igale telefoniraamatus olevale nimele saab juurde märkida, kas tema värv on roheline, punane või oran? ning kui siis saab korraks pilgu ekraanile visates kohe värvi järgi aru, kes parajasti helistab.

R600-s on ka lihtne kalender ning neli mängu: Erix, Catcher, Pathy ja Ripple.

Teine uus telefon ehk T66 on Ericssoni väikseim ja kergeim telefon, kaaludes vaid 59 grammi ning olles pangakaardi suurune. Samas väidab aga Ericsson, et telefoni väiksus ja kergus ei mõju kõne- ja ooteajale hävitavalt, ooteaega on T66-l 150 tundi.

Nagu R600, võimaldab ka T66 multimeediasõnumite saatmist ning mobile chat’i. Samas puudub T66-l GPRS-tugi.

Kolmanda uudisena jõuab varsti müüki uuendatud PDA-telefon R380e, mis oskab nüüd ühendust arvutiga pidada ka läbi USB-pordi. Lisaks on Ericsson pannud uuele R380e-le külge neljandiku võrra võimsama aku.

Uus smartphone põhineb Symbiani operatsioonisüsteemil, kuid kasutajad sinna tarkvara ise juurde panna siiski ei saa. Samas on Ericsson parandanud tarkvaravalikut ning R380e kasutajad peaksid nüüd kergemini ligi saama oma firma võrgule, et kasutada näiteks kalendrit, lugeda ja saata e-posti ja nii edasi.

Samas puudub ka R380e-l GPRS, nagu tavalisel R380-l ning Nokia uuel kommunikaatoril 9210. Nokia pakub aga oma kommunikaatoril tavaliste HTML-lehekülgede brausimise võimalust ning mitmeid muid funktsioone, mida R380-l ei ole.

The Register väidab, et R380e hind hakkab olema 99 inglise naela ehk umbes 2500 krooni.