Täisgraafilisel 256 värviga LCD-ekraanil on arvutiekraaniga sarnane ikoonidega töölaud. T68 pakub võimalust valida oma äranägemise järgi teksti- ja taustavärvi kombinatsiooni, samuti võimalust muuta lihtsalt värvilist taustapilti. Tänu juhtnupule ja kõrvalasuvale valikuklahvile on T68 menüüsüsteemi väga lihtne ja mugav kasutada.

Juhtnupul on viis liikumisastet: kursoriga saab liikuda üles, alla, vasakule, paremale ja edasi.

Mobiiltelefoniga T68 saab kasutada e-posti, olemas on kõik e-posti programmi võimalused: kaustad sissetulnud ja saadetud kirjadele ning saatmata mustandite jaoks.

T68 toetab POP3 protokolli. EMS tekstisõnumites saab saata tekstiga koos ka pilte ning helisid. Kui operaatorvõrgud hakkavad võimaldama MMS multimeediasõnumite saatmist, on T68 selleks juba valmis.

Mitmekülgsed kalendermärkmiku funktsioonid teevad telefonist efektiivse ajaplaneerija, nii kalender kui telefoniraamat on sünkroniseeritavad arvuti kontakti- ning ajahaldusprogrammidega.

Juhtmeid kasutamata saab T68 ühendada teiste Bluetooth tehnoloogiaga varustatud seadmetega, näiteks sünkroniseerida ja vahetada infot pihu- või sülearvutiga. T68 infrapunamodem võimaldab luua internetiühenduse kas datakaabli või infrapunaliidese abil. T68 kaalub 700 mAh standardakuga 84 grammi.

Telefoni mõõtmed on 100 x 48 x 20 mm, kõneaeg 3-13 tundi ning ooteaeg 165-290 tundi. T68 maksab poes orienteeruvalt 8500 krooni.