Omanikud ei söandanud nimetada konkreetset summat, kui palju nad klubisse investeerisid. “Kulutused olid väga suured,” rõhutasid nad, “sest suur osa rahast läks niiskuse tõttu lagunevate paekivist seinte restaureerimiseks. Soovisime, et siin oleks ka XVII sajandi hõngu.”

Vaata sõud, käed raudus

Klubi õhkkond on intiimne ja hubane (sisekujunduse autor Igor Zintðenko). Külastaja, lunastanud 150kroonise pääsme, laskub trepist alla ning seisatab tulba ees, mis juhatab, kuhu minna. Tantsu või striptiisi vaatama, sauna, vesipiipu tõmbama... Või eelistab ta midagi ekstravagantsemat - nautida privaattantsu või jälgida seda eriruumis Bizarre hoopiski aheldatuna.

Saun mahutab kuni kuus inimest - ning eriliseks teeb selle kahtlemata leiliruum. Nimelt on saunal läbipaistvad seinad. Basseinis on pidevalt 30kraadine vesi.

Kolmes privaatruumis on nahkdiivan, muusikakeskus ja pind tantsijale. Privaattantsu vaatajaid võib olla ka kaks.

Lähedal asuv Bizarre-ruum on tegelikult juba kuu aega klientide käsutuses olnud ja klubis eriti populaarne. Rammsteini jms. muusika saatel ilmub ruumi nahast ja muust materjalist kostüümis piitsaga tütarlaps, kes soovija aheldab. “See on lihtsalt sõu, mitte midagi enamat,” kordab Joel Randla, “ja see kestab 15 minutit.” Käe- ja jalaraudade eemaldamisega ei pea samuti ise vaeva nägema.

Idamaises saalis tantsivad peaaegu vahetpidamata india tantsu kaks tütarlast, kes valdavad üsna hästi ka kõhutantsu. Istugu saalis kas või üks klient, neiud on kohe kohal. “Nad pakuvad ka seltskonda ning õpetavad, kuidas vesipiipu tõmmata,” räägib Joel Randla. “Marihuaana tõmbamine on siin aga täiesti välistatud.”

Sobib ka poliitikutele

Joel Randla sõnul võivad klubisse julgesti astuda kõik, kes soovivad. Soolise ja seksuaalse orientatsiooni suhtes piiranguid pole. Klubisse on teretulnud ka näiteks poliitikud, sest kuna intiimteenuseid ei osutata, ei peaks süütu meelelahutamise pärast ka mingit piinlikkust tundma.

Et aga kõike pakutavat omal nahal kogeda, peaks iga päev kuuest kuueni avatud klubis piisama umbes 1000 kroonist. Kuu ajaga on tekkinud umbes 10liikmeline püsiklientuur, kes kõik lunastanud 5000kroonise klubikaardi, mis tagab tasuta sissepääsu ja 20protsendilise allahindluse baaris. Tõsi, joogid on kallid. Õlletoobi eest tuleb letti laduda 60 krooni ning odavaim jook on kohv või tee, mille saab veerandsaja krooni eest.

Verni Leivak