Aga paik kannatab välja nii argise töölõuna kui ka intiimsema õhtusöögi. Vene rahvusest teenindaja püüdlikkus, viisakus ja oskus puhtalt eesti keelt rääkida panid austusest kummardama.

Vene kööki ja napsi. Tavapärase vene-skandinaavia köögi asemel pakub restoran kuni 18. jaanuarini jõulutoitudest pühademenüüd. Aga samas ei tasu seda karta – isegi pühadeks Euroopa linna Tallinna sõitnud restoranitäis vene turiste pugis pakutavat rõõmsa meelega ning rahvuslikud toidud serveeriti modernselt.

Toitude ooteajaks võis valida veini-, õlle- ja viinasuupistetaldrikute vahel (kõigi hind 30 krooni). Sõltuvalt napsist võis neilt leida räimefileesid, marineeritud kurki, seeni, praeleibu jms. Igal juhul napsutajale korralik sakumm (eraldi võivad soovijad mängida napsukabet).

Ka soolakurgid meega ning 4 cl viina (45 kr), lambapelmeenid portveini-juurvilja leemes (55) ning kalamari lisanditega (120) on tavamenüüs olemas. Tavamenüü hittidest tasuks mainida lambakarreed (187). Tänuväärne on mitmesuguste kalade esindatus menüüs. Ühena vähestest kohtadest osatakse seal menetleda räimi (näiteks räimepihvid külma sinepi-koorekastmega 60). Pakutakse ka meriahvenat, koha, lõhet, paltust, forelli.

Jaanuaris jõulumenüü. Tavapäraste mõnusate suppide (näiteks loomalihast tehtud bor‰ või seene-lihaseljanka hinnaklassis 32–40 krooni) asemel pakutakse kaunil pühadeajal hoopis hapukapsa-, oa- ja muid rahvuslikke suppe.

Suitsukalkuni-kõrvitsasalat (45) oli moodsalt miksitud kalkunist (tõsi küll – singist), paprikast ja kõrvitsast, kuid mõjus värskendavalt. Eriti pühadejärgse söömaorgia vaevas.

Samas olnuks näiteks välismaalasele jõulutoidumix (150 kr) tellida päris omapärane – verivorstid, sea-, kalkuni- jne praelõigud ning võimalus praelisandit valida annab korraliku ülevaate rahvusköögist. Tore on ka menüüst leida haneliha (glasuuritud meega – 155).

Proovitud ploomitäidisega kanavorstid koos puuviljamaitselise kastmega ja kolme krõbeda ahjukartuliga (55) viisid keele igal juhul alla. Õige temperatuur vorstide-kartulite puhul tuli igati kasuks.

Ka kalkunirulaad (87) kahel riisipadjal, samuti ‰efi kastmega mõjus pühadetoitude menüüs nagu palsam koormatud vatsale. Filee oli kompaktne, korralikult läbi küpsenud ning heamaitseline.

Menüü veinikaart tundus muljet avaldav, osade roogade juures olid ka veinisoovitused olemas. Tänuväärse veinikeldri olemasolu lisab restoranile igati kaalu.

Magustoidu ja desserdi osas üllatab omapärane menüü. Ahjuõunad kastmega ning rosina-õunakissell kookose-riisipallidega (37) on mõlemad netid suupisted.

Kui arvele lisatakse veel südamlikud head-uut-aastat-soovid, siis on visioon suurepärasest vastuvõtust täielik.