Urmas Sukles: "Malevas kehtis kuiv seadus, mis nägi välja selline, et keegi ei tahtnud näha, et malevlased joovad, ja kui nad ka jõid, siis keegi ei näinud. " 

Teade registaapidele 
17. juulil kell 12 tuleb ELKNÜ Keskkomitee puhvetisse tšehhi õlu ja ungari vermut. Ostmisel vajalik Donald Visnapuu või Madis Kallioni kirjalik soovitus. Saab ka kileviinereid, ketšupit ja küpsetuspulbrit. Kaasa antakse tasuta L. Brežnevi raamat "Uudismaa".

EÜE Keskstaap

Info
EÜE Keskstaap otsib maleva pidulikule lõpetamisele Tallinna Linnahallis noort naisterahvast, kes oleks nõus ennast 1000 malevlase ees lahti riietama ja natuke laval edasi-tagasi käima. Soovijail kirjutada avaldus ­ELKNÜ Keskkomitee sekretariaadile. Vajalik arstitõend. 

Raimo Kägu

Kokkutuleku meelespea 1973
Kõik kokkutuleku laagripaika (Paide rajooni Saunametsa) saabuvad EÜE rühmad rivistuvad ja registreerivad end kokkutuleku sekretariaadis. Samuti toimub analoogilises korras kokkutulekult lahkumine - iga rühm lahkub pärast kokkutuleku sekretariaadist antud luba.

EÜE liikmed võivad üleskerkinud küsimustega pöörduda üksnes oma esindaja kaudu kokkutuleku staabi vastavate teenistuste poole. Lõplikult lahendab esitatud pretensiooni kokkutuleku staap.

Kokkutulekust osavõtva rühma esindaja - komandör - vastutab personaalselt rühma distsiplineeritud käitumise eest kokkutulekul.