Riina Toss

Mati Nopri

Merili Kriisa

Mihkel Mäesalu

Heliis Tiitma

Hanna Pahk

Katrina Sokk

Kadri Allese

Anni Vahtras

Erika Taukul

Jonatan Lige

Kaupo Eerme

Helena Pechter

Liisi Leps

Kaire Kopli


Võitjatel palume edasiste juhiste, detailide, info saamiseks kontrollida oma e-maili postkasti, teistele osalejatele suur tänu!


Ewert and the Two Dragons kontsert toimub 23. oktoobril ehk sel reedel Tallinnas Mustpeade majas.


Trio loomingut võib iseloomustada sõnadega
indie-folk,
kus orgaanilist rütmi loovad kitarr, elektriorel, kellamäng, balalaika ning trummid. Kollektiivi alguseks saab lugeda 2007. aastat, kui Ewert, Erki ja Kristjan avastasid koosmängimise võlu ja otsustasid koonduda nime Ewert and The Two Dragons alla.


Ewert Sundja on võitnud „Kaks takti ette“ laulukonkursi (2003) ning mänginud ansamblites The Provokers, Precious ning Thief. Erki Pärnoja pälvis 2007. aastal auhinna „Noor Jazzitalent“ olles mänginud kollektiivides 4Tune Quartet, MaiNekkHööts, Ines ning osalenud paljudes džässmuusikaprojektides. Kristjan Kallas, klassikalisest löökpillimängust free-jazzini toimetav mitmekülgne trummar, mängib veel kollektiivides Thief, Ines, Dramamama jne.


Erikülalisena astub 23. oktoobril esmakordselt akustilise kavaga lavale ka 2007.a avalikkuse ette kerkinud Tartu bänd Dahling, kelle lood "Menthol", "Is It Raining?" ning "Crystal" peaksid olema tuntud paljudele melomaanidele.