"Otsustasime anda inimestele võimaluse laupäeval aisakellade helina juurest taas reaalsesse maailma tagasi tulla ja seda kõige meeldivamal võimalikul moel – heade sõprade ja hea muusika seltsis, et koos jõuluajale punkt panna ja uue aasta vastuvõtmisega tasapisi algust teha," ütles ürituse peakorraldaja Risto Karupoeg.


13. korda toimuv Featuring: proovib taas purustada inimeste eelarvamusi erinevate muusikastiilide ja nende esindajate suhtes, et lisaks puhta naudingu pakkumisele ka inimeste muusikalist silmaringi laiendada.


"Nagu alati, proovisime me kokku sulandada võimalikult erinevat, kuid samas millegi poolest sarnast muusikat, et iga huviline leiaks endale midagi sobivat ning avastaks ka midagi uut. Seekord vastandasime omavahel mõnes mõttes rokkmuusika ja elektroonilise muusika," lisas Karupoeg.


Uksed avatakse kell 21.00 ning esimesel tunnil maksab üritusele sisse pääsemine 75 krooni. Kell 22.00 või hiljem saabuvad muusikasõbrad saavad pileti lunastada flaieri olemasolul 100 krooni eest ning selle puudumisel 125 krooni eest.