Žüriiliige Rein Maran tõdes, et võidutöö paistis silma professionaalsusega – väga oskuslikult olid omavahel ühendatud anima- ja mängufilm. Ühtlasi sisaldas see sõnumit, mis viidi vaatajateni humoorikalt. „Selle filmi üleskutset „Õppige keeli!” võib vaadelda kahel tasandil – saa ise aru ja ole teistele arusaadav,” kommenteeris Maran.

Kuldkalakese lugu „No Fishing” on tähelepanu äratanud ka mujal – film jõudis parima viie hulka üleeuroopalisel Berliini lühifilmivõistlusel „Keeled läbi objektiivi” ning sai publiku lemmikuks Tartu tudengifilmide võistlusel.

Teisele kohale jäi Mattias Mälgu animafilm „Laupäeva hommik / Saturday Matinee” ning kolmandale Karin-Liis Lahtmäe ja Merili Recki dokumentaalfilm „Lõpp-peatus / Final Stop”.

II Overalli veebifilmide festivalil võistles 76 tööd 61 autorilt. Osavõtjate vanus jäi 12.–52. eluaasta vahele. Žürii koosseisus olid Rein Maran, Meelis Muhu, Kristo Tohver, Lauri Nagel, Andres Valkonen. Kümmet parimat festivalifilmi ja äramärgitud töid saab vaadata festivali kodulehel Film.overall.ee.