Või siis „Cold as ice”, mis samuti Foreigneri lugude kullafondi kuulub ning mida vähemalt kaks artisti hiljem oma lugudes sämplinud on. Aastakümnete tagused lood rokivad siiani. Kahe aasta eest Foreigneriga liitunud endine Hurricanes’i solist Kelly Hansen ütleb Eesti Päevalehele antud intervjuus, et vanade lugude esitamisest ei saa bänd iial laval ära tüdineda. „Mis tähendab „ära tüdineda”?

Need lood tegid meid kuulsaks ja inimesed armastavad neid, ükski artist ei saa öelda, et ta on lihtsalt tüdinenud neid esitamast, see pole professionaalne,” sõnab Hansen. Eks lauljal ole endalgi nii kuulsa bändiga liitumisel tulnud arvestada tõigaga, et Foreigneril on minevik, kus Hansen pole olnud osaline, kuid mis määrab suuresti ka tulevikku. Kas sai laulja tuua bändi uut hingamist või pidi pelgalt ise kohanema?

„Muidugi teadsin, kuhu lähen, ja et Foreigneri ei saa ma enda näo järgi kujundada. Samas võeti mind bändi põhjusega, seega ei kadunud minu isikupära kuhugi,” kinnitab laulja.

Kõneleme Foreigneri pikast ajaloost ja sellest, kust võtab bänd energiat veel praegugi uut plaati salvestama hakata, kui võiks juba olemasolevatel loorberitel puhata.

„See töö on väga hea, miks peaksin sellest loobuma,” on Hanseni häälest kuulda muhelust ja siis tõsinemist. „Tänapäeva bände vaadates mõtlen, et nad keskenduvad rohkem kestale kui sisule. Nad peaksid mõtlema, kuidas võimalikult head muusikat teha, mitte sellele, kuidas kuulsaks saada ja milline on nende imidž,” ägestub Hansen pisut, kuid ütleb samas, et pole tema asi minna noortele muusikutele kulbiga tarkust pähe valama.

Homsel kontserdil Saku Suurhallis lubab Hansen igatahes hea sõu anda. „Me pole kunagi varem Alice Cooperiga koos esinenud, see tõotab tulla huvitav,” usub ta. Foreigner ja Alice Cooper esinevad homme Saku Suurhallis Legends of Rock nimelisel kontsertüritusel. Staare soojendavad kodumaised Aides ja Brides In Bloom. Uksed avatakse kell 18, kontsert algab kell 19.