Hindamiskriteeriumid

Retseptide ja fotode alusel hinnati toidu välimust, tehnoloogia kirjeldust ning terminoloogiat, toorainete sobivust ja retsepti originaalsust ning isikupära. Kohtunikud, kelle töötajad osalesid võistlusel, vastavate tööde hindamisel ei osalenud.


Pingelisest eelvoorust pääses lõppvõistlusele 7 võistlejat, kellest esikolmik kujunes järgnevalt:

Inga Paenurm, piprarestoran Karl Friedrich
Ott Tomik,  restoran Stenhus
Nikita Tšunihhin, restoran Ö

Esmakordselt  omistati Eesti toidukultuurile olulise panuse andnud tippkokkadele rahvusvaheliselt tunnustatud kokkade aumärgid/lindid  Cordon Bleu. Selle erilise tunnustuse pälvisid:
Dimitri Demjanov, restoranid Gloria ja Egoist
Priit Toomits, piprarestoran Karl Friedrich
Andrus Laaniste,restoran Novell