Pärast rakenduse avalikustamist möödunud aastal on seda tasapisi täiendatud kõrge eraldusvõimega fotodega, mis on hangitud eri allikatest ja tehtud viimase kolme aasta jooksul.

Viimastel kuudel on oluliselt värskemad fotod saanud ka mõned Eestimaa paigad. Samas on Google Earth raskustes õigetele paikadele õigete nimede panemisega. Nii võib praegu leida Saaremaalt üheaegselt nii Kuressaare kui ka Kingissepa linna ja nende külje all paikneva Abruca saare. Samuti on Viljandi linna külje all olev samanimeline järv saanud nimeks Lake Fellin. Tallinna kaardilt leiab aga lahe Revel’skaya, siis veel Kopli Bay ja järve Ober-See, samas on Muuga laht jm nimed eesti keeles.

Suurema täpsusega on kujutatud Tallinna ja Narvat, seda koos lähedalasuva Narva-Jõesuuga. Teised Eesti linnad on nähtavad suhteliselt madala eraldusvõimega.

Tallinna puhul on tabatud tõenäoliselt laulupidu, näha on rahvamass lauluväljakul, põlev laulupeotuli tornis ja kraananoolte varjud, mis hoidsid viimati üleval kahel pool laulukaart rippunud kõlareid.

Balti Elektrijaam Narvas on samuti näha eelmise aasta seisuga, sest möödunud aastal maha võetud kuues korsten on Google Earthi pildil veel alles.

Google Earthi kasutamiseks tuleb kasutajal laadida oma arvutisse vastav programm, mille saab aadressilt earth.google.com. Pakutakse ka erinevaid tasulisi versioone. Neist odavaim, Plus-versioon võimaldab kasutada oma GPS-ilt saadud andmeid ja neid Maa vaadetele kanda, samuti lisada piltidele märkmeid joonistusvahendite ja teksti abil.