Green Christmasi üks korraldajatest Helina Vara lausus, et festival tuleb ka tänavu väga kõva tasemega ja seda näitavad ilmekalt esimesed väljakuulutatud artistid. "Kahel päeval leiab enda jaoks sobiva maiuspala iga rockihuviline." Samas lisas Vara, et kuna kokku esineb festivali 15 artisti, siis nii mõnigi maiuspala ootab alles oma väljahõiskamist.


Festivali kahepäevapiletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamadest üle Eesti. BEM Music Club liikmeil on võimalik soetada piiratud hulgal sooduspileteid kauplustest Lasering (Pärnu mnt. 38, Tallinn) ja Liivamäe muusikariistad (Munga 10, Tartu).


Esinejatest:



Tänavu oma kümnenda täispikka albumini jõudnud Norra üks tuntumaid ja edukaimaid ekstreem-metal bände Enslaved loodi üheksakümnendate alguses väikeses sadamalinnas nimega Haugesund.


Rootsist pärit Dark Tranquillity't on meloodilise death-metali vaieldamatu legend, keda peetakse ka  stiili pioneerideks.



Volbeat loodi 2001. aasta oktoobris vokalist-kitarrist Michael Poulseni poolt ja bändi muusikat iseloomustatakse kui segu metallicalikust rock'n'rollist ja 60ndate meloodilisusest. Bänd nimetab oma eeskujudena rock 'n' rolli legende Elvis Presleyt ja Johnny Cashi ja ehk sellepärast nimetatakse ka nende muusikat elvis-metaliks.



Tanel Padar & The Sun on arvatavasti ainus Virumaa juurtega artist, kes pole vabariigi vanimal rockfestivalil veel üles astunud.


)

Metsatöllul on seljataga rohkem kui 170 kontserti Eestis, Soomes,Lätis, Leedus, Belgias ja Saksamaal, albumeid on müüdud üle 25 000koopia.


Soomlaste Callisto puhul oleks ebaõiglane proovida neid suruda ühte kategooriasse, sest neis on metalit, progressiivset ja eksperimentaalset muusikat, rohkelt nüansse ja detaile erinevatest allikatest.



2005. aasta sügisel moodustatud neljaliikmeline Krakow on inspireeritud Mastodonist, Iron Maidenist ja Queens of the Stone Agest.



Loodud 1998. aasta alguses, liigub viieliikmeline grupp edasi ja ei sammugi tagasi. Tuurid on bändi viinud erinevatesse paikadesse Euroopas, Ameerikas ja Jaapanis



Stonegard on Norra heavy metal bänd, kelle portfoolios on kaks ametlikku täispikka albumit "Arrows" ja "From Dusk Till Doom".



Planeedilt kumab ähvardav valgus ja tõuseb tihe suits. Eesootava hävingu esimesed märgid ilmutasid ennast 2005 aasta hilissügisel.