Eelmisel aastal kõigist teistest firmadest rohkem reklaamile raha kulutanud P&G lubab, et nende plaadifirma artistid saavad pretsedenditu promokampaania osalisteks, mis tähendab muuseas ka mitmekümnemiljonilist tele-, raadio-, trüki- ja üritustega seotud kampaaniat.


Dupri, kes seni oli Islandis urban-muusika osakonna juht, saab Tag Recordsi presidendiks. "See on uutele artistidele nende elu parim võimalus," kinnitas Dupri pressiteates ning lubas ise uued talendid välja valida ja nendega hiphopi ajalugu teha. "Uued tegijad saavad tavapärasest kümme korda suurema marketingi."


Procter & Gamble produtseeris ja toetas raadio kuuldejutte juba 1930ndatel. Ilmselt just P&G tuntus kui pesupulbri (Ariel ja Tide näiteks) ja muude puhastusvahendite tootjana andis raadionoveladele hüüdnime seebiooper. Kui seebiooperid  1950ndatel ja 60ndatel televisiooni kolisid, oli P&G suurema osa uute seriaalide produtseerija ja seda siiani. Procter & Gamble Productions oli isegi tuntud noorteseriaali "Dawson's Creek" kaasprodutsent.