Visuaalse tervikuna oli Madonna kontsert Tallinnas ilus – kohati mitukümmend tantsijat lavale toonud tantsunumbrid ja tantsijate kostüümid pakkusid palju imetlusväärset, hindab kriitik. Etendus kestis alla kahe tunni ja sisaldas – olenevalt sellest, kuidas lugeda – umbes 20 lugu, kuid pakkus rohkem vaadata kui kuulata.

Madonna keskendus – nagu varasematelgi turneedel – oma värskeima albumi materjali esitamisele. Mulluse albumi "Hard Candy" lugusid sai kuulda kaheksa, seevastu eelmise albumi "Confessions on a Dance Floor" lugudest ei tulnud esitusele ühtegi. Madonna tuntumatest lauludest võis kuulda näiteks palu "Into the Groove", "Holiday", "Vogue", "Human Nature", "La Isla Bonita" ja "Like a Prayer", millele artist on andnud uue kuju. "Like a Virginit" Madonna seekord ei laulnud.

"Kindlalt, kuid ilma märkimisväärselt suure laenguta esinenud täht nägi cheerleader'iks riietununa välja, nagu oleks ta 20 aastat vana," kirjeldas Kinnunen. "Laulja pingutas oma suurt biitsepsit ja esitles trimmitud, võrksukkadesse looritatud reisi. Veresooned paisusid käsivartes."

Kuigi soorituses ei ilmnenud otse vigu, jäi täht Kinnuneni hinnangul oma laiast naeratusest hoolimata kontserdi ajal väga kaugeks. "Ühtegi eriti isiklikku vahejuttu laulja Tallinna publikule terve õhtu jooksul ei rääkinud," kirjutas kriitik.

Samuti oli publiku reaktsioon üllatavalt rauge. "Teisest küljest polnud see mingi ime, sest veidi rutiinse mulje jätnud esinemine ei olnud kuigi innustav," kirjutas Kinnunen. Lisalugusid ei tulnud.