Raave perekonda saatis sel võistlusel õnnekäsi. Esiteks naeratas neile loosiõnn ja teiseks lendas Henriku paberlennuk kaasvõistlejate omast kaugemale. Mille peale Henrik ja Kaire teineteise embusesse sööstsid, ja nende silmadest peegeldus suur rõõm - paberlennuk lennutas pool aastat abielus olnud noored päris lennuki peale, mille lõppsihiks on Maroko.

Kui perekond Raave oli Unelmate Paari tiitli ja Maroko reisi endale napsanud, ilmus lagedale hiiglasuur martsipanist pulmatort, millest kõik kohal olnud abielupaarid suu magusaks said.

Raavedel, kes kahekuuse poja Raimondi kasvatamise kõrvalt üle pika aja avalikkuse ette tulid, on pulmareis veel tegemata. Küll aga käis Henrik poissmehepõlves koos Rumala Noorkuuga Kanaari saartel. Arvatavasti sõidab paar romantilisele puhkereisile sooja päikese ja palmide alla külmal veebruarikuul.

Lisaks Raavedele oli Eesti Pulmaagentuur kutsunud kokku umbes kolmkümmend paari, kes sel aastal oma armastuse ametlikuks on vormistanud. "Tahame muuta Unelmate Paari valimise iga-aastaseks traditsiooniks," sõnas pulmakorraldamisteenust pakkuva Eesti Pulmaagentuuri eestvedaja Kalle Kõiv.

Betty ESTER