Helilooja ning elektronmuusik Taavi Tulev jääb 1ÖÖ%'d mäletama kui üritustesarja, mis tutvustas laiemale publikule alternariivmuusika eri tahke: "Peamiselt on ikkagi rohkem tegu Krahlile omase rahvasõbralikuma tantsumuusikaüritusega, kus tavakõrv kohatumaid helisid fikseerida võis."


Viimase 1ÖÖ% idee on tema sõnul aastate jooksul seinast-seina muusikat pakkunud sari kokku võtta: "Kõlab plaadimuusika rokist kuni tehnoni. Tõelist helide karusselli tõotavad aga õhtu laivesinemised, milleks on kaks unikaalset koosseisu - üheööbänd 7 samuraid & 12 tooli ning Soome skenest tuntud Mesaku ja Eero Johansoni live battle." Lisaks esinejele kõlab üritusel plaadimuusika, mille eest vastutavad DJ'd Erki Tero, Estrada, Jancek ning korraldaja Aivar Tõnso isiklikult. Viimane öö algab kell 23.00 ning pilet maksab lenduriga 75.-, ilma 100.- krooni.



Aivar Tõnso
live-
esinejatest:


7 SAMURAID & 12 TOOLI


Kohalikest elektronmuusikutest improviseeritud eksklusiivne bänd, mis esitab ühiselt erinevate liikmete loomingut. Osalevad abstraktsete rütmistruktuuride kuldse trio Algorütmid liikmed Roland Karlson ja Mihkel Tomberg, kelle erinevatest nägemusest sünnib omanäoline nüansirohke ja ka vastandeid siduv tervik, kus kohtuvad IDM, ambient ning klubilisemad helid elektro, techno ja drum'n'bass suunalt; Kismabande ja Kulgurite liige Aivar Tõnso, kes lisab omalt poolt monootonsemaid seitsmendas taevas hõljuvaid hüpnotränsi struktuure ning Muschraum oma unenäoliste meloodiamaailmadega .


MESAK vs EERO JOHANSON live battle (fi, Turu-Helsingi)


Mesak on Mr Velcro Fasteneri liige Tatu Metsatähti, kes nii koos MrVelcroFasteneri kui ka üksinda erinevate soolokavadega on olnud kõige aktiivsem väliskülaline HUH'i klubiõhtutel ning alati pakkunud midagi erilist ja uut. Sel korral on selleks eriliseks laivvõitlus uue generatsiooni Soome elektrofunk' i artisti Eero Johansoniga.


Mesak on Soome elektrostseeni üks olulisemaid nimesid. Eelkõige teatakse teda kui maailmamainega elektroduo Mr Velcro Fastener'i liiget, kuid viimasel ajal tundub see olevat jäänud kõikvõimalike muude ettevõtmiste kõrval teisejärguliseks. Kui Mr Velcro Fastener tõusis esile 90.aastate teisel poolel, siis soolomuusikat on Mesak avaldanud alates aastast 2002 erinevate leibelite nagu Klaksons, DUM, Rikos, Huge Bass, Gadgets, Angelmaker, Orson, Harmönia ja Stars-Music all. Vaatamata elektro suuna domineerimisele tema erinevates vormides ulatub Mesaki looming kaugele selle tavapiiridest kuni techno, elektroonika ning eriti just skweeemuusikani. Viimane on Skandinaavia juurtega aeglasepoolne, aga samas ülimalt haaravate rütmiskeemidega klubimuusikastiil, mille põhilisteks arendajateks Soomes on Mesak koos Imatran Voima liikme Randy Barracudaga.


Eero Johannes on sünteetlise funk'i ühemeheorkester. Tal on trummari ja bassisti kogemus erinevates traditsioonilistes bändides. Tänapäeval on tema esinemine aga 100% elektrooniline. Eero Johannese debüütalbum ilmub kevadel 2008.