Iga kuu ilmuma hakkav 32-leheküljeline koomiksiajakiri sisaldab ka nuputamisülesandeid ja unejuttu. Koomiksisarja Tähepoisist joonistavad Andres Varustin ja Jens Anton. Unemuinasjutu on avanumbri jaoks kirjutanud Õnne Puhk. Igas numbris on külalisteks lastesõbralikud persoonid – veebruarinumbris ollakse külas ETV lastesaate  “Saame kokku Tomi juures” peategelastel. Viieleheküljeline näitlejate fotodega koomiksilaadne intervjuu ei ole mitte Tähepoisi vestlus näitlejate Karol Kuntseli ja Maria Soometsaga, vaid poiss Tomi ja naabritüdruk Anni küsitlus nende sõprade, nädalavahetuse tegemiste, lemmikspordialade ja muu kohta.

Tähepoissi annab välja uus, Loovmeedia OÜ jaanuaris loodud kirjastus Kurrunurru. Kuukirja Tähepoiss panevad kokku selle tegevjuht, sotsiaalpedagoogi haridusega Kaire Volmerson (35) ja kunstnik Jens Anton, kaasa aitavad omanikud Olari Kasemaa ja Rene Meriste.

Tegevtoimetaja Kaire Volmersoni sõnul nad enda konkurentideks kedagi ei pea, kuna valitud sihtrühma väljaanne puudub. Täheke on eel- ja algkoolilastele, Mesimumm 1–4-aastastele.

Tähepoiss nr 1, veebruar

Uus lasteajakiri, 32 lehekülge

Tegevjuht: Kaire Volmerson

Tutvumishind 24.90. Esinumbri tiraazˇ 6000. Ilmub kord kuus Väljaandja: Loovmeedia OÜ, kirjastus Kurrunurru