Clinians’i sari sisaldab laias sortimendis (25 toodet) eritoimega tooteid:C- ja E-vitamiiniga näopiim 2 ühes on nahka elustava ja pehmendava toimega meigieemaldusvahend. Toote koostises on kombineeritud puhastuspiima ja tooniku omadused.

A-, C- ja E-multivitamiini kompleksiga kortsudevastane silmakreem niisutab ning vähendab vananemise märke ja takistab kortsude teket.

Nahka tugevdav ja siluv intensiivne seerum A- ja E-vitamiinide, retinooli kompleksi ja UV-filtritega soodustab rakkude uuenemist, ennetades seega vananemisprotsessi.

Niisutav, kaitsev ja värskendav päevakreem C- ja E-vitamiinidega värskendab ja muudab naha jume säravaks. Nahk saab energiasüsti, mis kaitseb enneaegse vananemise eest.

Bioaktiivne pinguldav geelkreem on tugeva tselluliidivastase toimega. Kreemil on tugev nahakihtidesse tungiv ja pinguldav toime.

Pinguldava toimega tselluliiti ennetav kreemjas emulsioon sisaldab rikkalikult aktiivseid toimeaineid nagu kofeiin, vetikad ja hõlmikpuu, mis aitavad vältida tselluliidi teket ning mille mõju on kiire, intensiivne ja kauakestev.