Kreemi väljatöötajad nimetavad seda stressivastaseks kaitsekilbiks ning selle omaduse tagavad soja ja viigikaktuse vilja ekstrakt. Naha lõtvust aitab vähendada mõrust apelsinist saadav aine ning elastsust suurendab pärmiekstrakt. Niisutus saadakse juurviljade, oliivi- ja avokaadoõlide ekstraktidest.

Professionaalse kosmeetika turul lemmikuks kujunenud Sothys’e vananemist ennetav ja pidurdav kreem Lift Defense on saanud aga paariliseks õhulisema seerumi. Viimane on ultra siidjas ning selle silikoonidel põhinev tekstuur imendub koheselt. Seerumis olev retinool parandab kuiva naha seisundit, trimmib ning ennetab peenikeste kortsude teket. Rasvlahustuv C – vitamiin pärsib vabu radikaale, omab valgendavat toimet ning taastab jumekust. Seerumisse on segatud lisaks veel päevalilleseemne, soja, oliivi ja puhta pärmi ekstrakte.

Sothyse-sõpru rõõmustatakse ka samasse seeriasse kuuluva jumestuskreemiga, mis annab võimaluse üheaegselt nii nahahoolduseks ning pisikeste iluvigade peitmiseks. Vistrikulise ja rasuse nahamure käes vaevlejatele leidub abi Hydra-Matt Fluid’ist. Eriti õrn geelitaoline kreem annab nahale ööpäevaringse kaitse, niisutuse ja kauakestva mati jume. Päev-päevalt tasakaalustub naha rasueritus ning pehmus. Kui juba selle kosmeetikafirma müügileti äärde satutud, siis tasub pilgu peale visata hooaja lemmikvärvides huulepulkadele ja lauvärvidele. Kõige trendikamad on nende hulgast pruunikad ja beeÏid. Moesoleva ruudumustri juurde sobib suurepäraselt just kaamelikarva jumestus.