Lisaks nõuab Tähismaa ajalehtedelt avalikku vabandamist seoses au teotamise ja hingelise valu ning kannatustega sama suurel pinnal, samal positsioonil ja samas mahus kui ilmusid tema au teotavad artiklid. Eemaldada tuleb ka artiklite kommentaarid internetilehekülgedel, seisab Tähismaa blogis olevas hagiavalduses.

Oma au haavavateks artikliteks loeb Tähismaa SL Õhtulehe lugusid „Päevad läbi seksimata, no see ajab hulluks!“, „Heimar Lenk soovitab: kiimakott Inno Tähismaa mingu hullumajja või hakaku lihtsalt gigoloks“, „Anu Saagimi ja Inno Tähismaa vandenõu Ingrid Tähismaa vastu?“, „Totaalne muutumine ehk kuidas tippajakirjanik Inno Tähismaast üleöö enesepilastajast seksihull sai“, „Sotsiaalne suitsiid või seebiooper: millal see nõmedus ükskord lõpeb?“, „Inno Tähismaa mängis kohtuistungil tola“ ning Postimehes ilmunud artiklit „Punane püha“.

Lisaks moraalsele kahjule on Inno Tähismaa enda sõnul kannatanud ka materiaalset kahju, kuna rikutud on tema hea nimi ning seetõttu on raske tööd leida. Lisaks pidas Tähismaa antud artiklite tõttu katkestama oma magistriõpingud Tartu ülikoolis ning magistriõppega seonduvate loengute andmise. Tekitatud materiaalset kahju hindab Tähismaa 11,8 miljonile kroonile.