Oma tegevuse algusaegadel mitmeid liikmevahetusi läbi teinud ansambli koosseis muutus püsivaks pärast debüütalbumi "Celesital" (2000) ilmumist. Laiema avalikkuse huviorbiiti tõusis Isis oma 2002. aastal ilmunud albumiga "Oceanic". 2009. aastal valisid Briti muusikaportaali Drowned in Sound ajakirjanikud albumi "Oceanic" viimase kuue aasta parimate albumite edetabelis viiendale kohale. Isise seni viimane album nimega "Wavering Radiant" ilmus selle aasta kevadel. Albumit produtseeris Joe Barris, kes on nuppe keeranud muuhulgas ka Queens Of The Stone Age, Satyriconi ja Kyussi salvestustel. Albumi kahes loos teeb kaasa ka Adam Jones ansamblist Tool.

Kaheliikmelise Däleki juured ulatuvad kaheksakümnendate aastate õppu. Duo on ilmutanud viis kauamägivat, neist viimane - "Gutter Tactics" - ilmus tänavu jaanuaris. Dälek oli peaesinejaks ka eelmisel aastal toimunud Electric Storm festivalil.

Mamiffer on bänd, kus teevad kaasa Faith Coloccia (Everlovely Lightningheart), Chris Common (These Arms are Snakes), Aaron Turner (Isis), Brian Cook, Ryan Frederiksen (These Arms are Snakes) ja Annie Hozoji Matheson-Margullis. 2008. aastal ilmus bändilt plaadifirma Hydrahead vahendusel esimene täispikk album "Hirror Enniffer". Nende muusika on õhuline segu eksperimentaalsest muusikast, folgist, ambientist ja drone'ist.

Piletid kontserdile tulevad müügile 16. septembril Piletilevis ja Statoili teenindusjaamades.