„Üritus on salvestatud täielikul võlumaal,” ütles Klandorf. „See toimus Kris Taska filmi „Võlukarikas” jaoks loodud tänavate ja majadega paviljonis, kus oli väga külm, miinus 6 kraadi. Olenemata sellest, milline temperatuur on väljas 31. detsembril, oli salvestusel tõeline jõululinna meeleolu ja loodan, et see kandub ka televaatajaini,” sõnas Klandorf.

Õhtujuht on Mart Sander, aga tubli panuse annavad ka Kanal 2 ekraanile kolinud „Pehmete ja karvaste” seltskond, kes tulevad programmi jooksul telepublikuni viiel korral. Esinejate nimekiri on väga pikk, võlulinnas esinevad uudistemagasini „Reporter” bänd koos ilmatüdrukutega, Ivo Linna, Marju Länik, Vanilla Ninja, Urban Symphony, Birgit Õigemeel, Jana Kask, Toomas Anni ja väga paljud teised – ühesõnaga, eesti artistide eliit, tutvustas Klandorf. Pärast südaööd jõuavad vaatajani Eero E. Liiva käe all valminud sketšisõu „Kassahiti aruanne” ja Meie Mees.

Kreisikate improvisatsioon

TV3 avalike suhete juhi Annely Adermanni sõnul moodustab nende aastavahetusprogrammi tuumiku kell 20 algav „Vilde tee”, kus meelelahutuse eest hoolitseb Kreisiraadio kolmik, kes on kutsutud Pireti poole Vilde tee korterisse presidenti ootama. Improvisatsioonikomöödia on kavas kahel korral, kokku ligi kaks tundi. Adermann juhib tähelepanu ka heategevuslikule mängule „Võta või jäta”, milles vastaja rollis olev Alari Kivisaar saab kogeda oma nahal sama, mida kõik varasemad osalejad tema juhitud mängus.

Alari püüab saada kohvritest maksimumi, sest raha läheb laste- ja noorte leinalaagrite toetuseks. Palju eesti muusikat kuuleb Mikk Targo loomingule pühendatud „Sellest saab meie suvi” kontserdisalvestisest, kus juubilari laule esitasid meie parimad lauljad.

Ohtralt sketši

ETV vana-aastaõhtukava juhid on ka tänavu Tarmo Leintamm ja Maire Aunaste, kes ilmuvad esimest korda ekraanile juba kell 16.50, seejärel veel kuuel korral. Nende „Õhtu tähtedega” ilmestab saatekava huvitavate persoonidega – intervjuu tehakse Evelin Ilvese, Sven Lõhmuse, Kihnu Virve, Märt Avandi ja Ott Sepa ning teistega.

Saadete salvestamise käigus juhtunud apsud, mis mustast materjalist välja lõigatud, jõuavad nüüd televaatajate ette „Saatevigades”.

Aastalõpuärevuses on ka seriaali „Õnne 13” seltskond ning seekord näidatakse eesti rahvale Alma peigmeest Einar Kermikut. Kell 19.25 on kavas Komöödiateatri etendus, Andrus Kivirähi „Meri ja Orav”, milles Egon Nuteri ja Andrus Vaariku tegelased püüavad hakkama saada kirjutuslaua pööningult elutuppa tarimisega.

„Tujurikkuja” sketšid on teleekraanil ka sellel aastavahetusel. Põhiraskust kannavad näitlejad Ott Sepp ja Märt Avandi, aga kaasa teevad ka Evelin Pang ja Liisa Pulk, Tiit Sukk, Taavi Teplenkov ja Ago Anderson. „Tujurikkuja” sketšid said teoks tänu Õ-Fraksiooni liikmetele Kaaren Kaerale, Erik Moorale, Andres Korbergile, Tõnis Lehele ja Lauri Lippmaale. Teinegi sketšisaade   jõuab ekraanile enne presidendi uusaastatervitust ja kannab nime „Edekabel”. Nagu ikka, on esitajaks Henrik Normann, kes parodeerib ainuisikuliselt telesaateid ja päevasündmusi. Rohke Debelaki libauudiseid näeb kohe pärast „Aktuaalse kaamera” põhisaadet, ansamblilt Kala on muusika- ja naljasõu, „Erisaade” teeb karaoket.