1937. aastal jõudsid esimestena läänepoolkera kõrguselt teise mäe, Ojos del Salado vulkaani tippu kaks Poola alpinisti

J. Wojsznis ja J. A. Szczepanski. Tänavu – 70 aastat hiljem – vallutasid selle Andides T‰iili ja Argentiina piiril asuva vulkaani esimest korda autod. Eales pole ükski auto nii kõrgele sõitnud. Mäetipp ise asub 6892 meetrit üle merepinna, kuid autoga sõideti 6646 meetrini, sest edasi muutus pinnas varisemisohtlikuks. See ekstreemne üritus registreeriti ka ametlikult Guinnessi rekordite poolt kui “Suurim kõrgus, kuhu autoga sõidetud”. Nüüdsest seisab mäetipus silt “Maailma kõrgeim parklakoht – Jeep parking only”, sest ükski teine autofirma ei ole sinna tippu veel jõudnud.

Viis rasket päeva rühkisid kaks Jeep Wranglerit Saksamaa Extreme Events meeskonnaga pardal mäetippu. Sakslase Mattias Jeschke juhtimisel toimunud reisil läbisid autod tugevaid tormituuli, lisaks langes temperatuur kohati 30 kraadi alla nulli ning hõre õhk pani proovile automootorid. Teekond kulges üle liustike, vulkaaniliste liivade ja ekstreemsete kivikaljude.

Viimane osa reisist oli kõige keerulisem. Mõlemad Wranglerid pidid ületama liustiku, kus osa pinnast oli nii libe, et jalutades oleks seal raskusi püsti püsimisega. Jääosa lõpus ootas autosid teravaid lumepurikaid täis pikitud jääväli.

Kaks Jeep Wrangler Unlimited olid uued neljaukselised versioonid, mille jõuallikateks on 3,8-liitrised V6 bensiinimootorid. Lisaks oli sõidukitele paigaldatud tavalised Goodyear MT/R rehvid.