Peale väiksemat mõttepausi teatab Jehoova Juunior, nagu isa teda mõnikord kutsub, et tema valge MacBooki kõvakettal on kaust black metali paremikuga. „Paps lepib selgitusega, et vaenlast tuleb tunda. Tegelikult olen ma raske kapi-bläkimees. See tempo, see agressiivsus – ristisõjad tulevad meelde!“ Kuna paradiisis on interneti kasutamine piiratud nagu Hiinaski, annab otsingusõna „black metal“ alati tulemuseks valge lehe. „Hi-hi! Õnneks mul on MSNis sõber Lucifer. Ta aeg-ajalt saadab lugusid. Meil on siin üleval lausa taevalik wi-fi ühendus, kui paar piirangut välja arvata. Porri kah ei näe, isale ei meeldi telekas. Pidavat olema patune meelelahutus,“ kiidab Jeesus paradiisi hüvesid. Veel ütleb ta, et armastab metsikult stoner-rokki a la Kyuss, Fu Manchu, Smõuk ja Truchfighters jne. "Mida mul siin pilve peal ikka teha kui korduvate riffide saatel jalgu kõlgutada." selgitab ta.
 

Intervjuu lõpuks tõmbab ta vasakust käest verise naela ning ulatab selle ajakirjanikule: „Võta, see on mälupulk minu tehtud kiimaelektroga.“

 

Jeesuse lemmikud läbi aegade:

Jesus & The Mary Chain – „Honey’s Dead“. Ilus plaat, ütleb Jeesus selle iseloomustuseks ja täpsustab, et Jesus & The Mary Chaini armastab ta kuulata õhtuti enne magamaminekut. Pidavat rahustama.

Jesus Lizard – „Liar“. See on Jeesuse meelest nende parim plaat.

Must Missa – „Koolita kristlast kirvega“. Lugu, mille saatis Lucifer, selgitab Jeesus ja kurdab, et altnaaber kipub koonerdama ning ei taha Musta Missa ülejäänud lugusid saata.

Neoandertals – „Neoandertals Were The Master Butchers“ Jeesuse sõnul olid neoandertaallased inimeste prototüübid, Jumala esimesed katsetused kõrgema geneetika vallas. Ning Neoandertals kõlab selles kontekstis justkui rock’n’roll revival.

Marilyn Manson – „Antichrist Superstar“. Jeesusele meenutab see tema enda mässavat teismeiga, kui ta kandis musta, lõikus veene ning tülitses isaga.