"Usun, et tuleb ka Vladimir Vladimirovitš Putin," ütles Naina Jeltsina.

Ta lubas sünnipäevalisi kostitada uurali pelmeenidega, mis pidavat tingimata kalatäidisega käima.

Rääkides usutluses ajalehele Izvestika ekspresidendi edasistest plaanidest, arvas Naina Jeltsina, et ta mees hakkab raamatut kirjutama. Ta ise memuaare kirjutada ei kavatse, kuid on alati valmis meest aitama.

Naina Jeltsina avaldas lootust, et Boriss Nikolajevitš võtab ikka väikese puhkepausi ka, sest on terve elu kõvasti tööd rabanud.

Jeltsina sõnul jäävad nad esialgu Gorkisse elama. "Mis edasi saab, et tea. Meil on olema skorter ja suvila, sellepärast mingit maja me küll ostma ei hakka," selgitas endine presidendiproua.

Veel arvas Jeltsina, et nad võivad mõned välisreisid teha. "Me oleme saanud väga palju kutseid. Kõik SRÜ presidendid kutsuvad meid külla," ütles Jeltsina, tunnistades, et tema ise tahab kõige rohkem Iirimaad näha.

Jeltsin vaidles vastu väitele, et tema mees astus riigipeaametist tagasi kehva tervise pärast. "Muidugi mitte! Ta töötas ju edasi kõik need aastad pärast operatsiooni! kas ta poleks siis selle poolaasta veel vastu pidanud? Tema ennetähtaegne ametist lahkumine oli riigi jaoks hea. Ta tegi kõik õigesti, mõtles kõik hoolega läbi, ma saan nüüd sellest aru," ütles Naina Jeltsina.