Kupinskaja sõnul toimub selleaastane näitus esmakordselt Jõhvi Kultuurikeskuses, sest nii suure arvu koerte mahutamiseks lihtsalt ei leitud Kohtla-Järvel kohta.

Kõige haruldasemad tõud näitusel on friisi linnukoer, itaalia karmikarvaline linnukoer, pinsher. Suurearvuliselt esindatud on saksa bokser, labradori retriiver, dobermann ja iiri punane setter. Korraldajate sõnul on näitusel koeri igale "maitsele".

Näitusel toimuvad võistlused laps ja koer, junior-handler, paaride võistlus ja ühe omaniku kaks koera erinevast tõust. "Laps ja koer" võistlusel hinnatakse kuni 9 aastaste laste koerte esitamisoskust. "Junior-handler" võistlusel esitavad noored osalejad vanuses 10-17 enda ja teiste koeri.Võistluste orienteeruv algusaeg kell 15:45.

Näituse kõrgpunkt on kell 16:30 kui toimub rühmavõistlus. Rühmavõistlustel valitakse näituse parimate koerte seast iga grupi võitja ja näituse esinelik.

Näitusel hindavad Venemaa ja Valgevene tuntud eksperdid. Osalejad on hulgaliselt nii Venemaalt kui ka naabermaadest Soomest ja Lätist.