Festivali korraldaja Helen Mahmastoli sõnul on Sun Dance heategevuslik rahvusvaheline suvepidu, mille kaks olulisimat komponenti on mõnus ilm ja hea muusika. "Kuna festivalil käib tegevus kümnel erineval laval, saavad kõik külastajad soovi korral osa kümnest erinevast peost," lubas korraldaja. Tema kinnitusel ei karda päikesetantsu festival ka vihma, sest kõik lavad asuvad suurtes telkides.

Seitsme riigi DJ-d

Tänavune Sun Dance on kõigi aegade suurima DJ-de arvu ja mitmekesisema muusikavalikuga üritus Eestis, ütles Mahmastol. "Meil pole küll sajaprotsendilisi andmeid, aga väga suure tõe-näosusega on see ka Skandinaavia suurim klubimuusikapidu."

Festivalil esineb artiste kuuest välisriigist – Ameerika Ühendriikidest, Inglismaalt, Soomest, Lätist, Rootsist ja Venemaalt. Peaesinejad on Kings Of Tomorrow juhtfiguur Sandy Rivera ja Soul Visioni DJ Jose Burgos, keda Mahmastol tutvustas kui geniaalsete klubihümnide meistreid. Nõutud remiksija ja innovatiivse house-artistina tuntud Rivera andis hiljuti välja debüütalbumi "Its In The Lifestyle". Soul Visioni tuntumad lood on "Dont Stop", "Scream & Shout" ja "Come Into My Room."

Eesti tegijatest mängivad plaate Raul Saaremets, Meelis Meri, Dave Storm, Vadjah Lahari, Aivar Tõnso, Kozy, Cool D, Raadio 2 reggae-saate juht Ringo Ringvee, Tarrvi Laamann, Kristjan Hirmo, Urmas Kolsar, Eesti elav Inglise DJ Rhythm Doctor jt.

Mahmastoli sõnul oodatakse üritu-sele moodsaid pidutsejaid, kellele pakutakse võimalust tantsida ja kuulata erinevat muusikat, tunda mõnu lõbustusatraktsioonidest, päevitada ja basseinis ujuda, süüa-juua ning sõpradega kohtuda.

Kümme erinevat pidu

Festivali tegevus jaguneb kümne erineva lava vahel. Lisaks pealavale on lõbustuspargis oma telk Mutant Discol ja noorteajakirjal X, rühmitusel Kinky Club ja VIPidel, lisaks spetsiaalsed hip-hop, trance & techno ja drumnbass telgid.

Eraldi telgis toimuvad klubimuusikaseminarid, kus tuleb korraldajate sõnul juttu klubimuusika ajaloost ja selle stiilidest, raadiotööst ja muusika produtseerimisest.

Täna ja homme südaööl pakub festivalil pürotehnilist vaatemängu ilutulestikufirma Ruf, mis ühtlasi tähistab oma sünnipäeva. Üles on pandud ka videoekraanid ja toimub lasershow.

Esimene Sun Dance Music Festival peeti aasta tagasi Nõmme spordikeskuses ehk Trummi basseinikompleksis ja seda külastas rohkem kui 6000 klubimuusikasõpra.

Sun Dance Music Festivali korraldavad Eesti tuntuima klubimuusikaürituste sarja Vibe eestvedajad.

Festivali piletimüügist saadud rahaga toetab Vibe-festival koostöös haridusministeeriumiga avatud noortekeskuste rajamist.

Sun Dance Music Festival

Täna ja homme Tallinnas,

Kadrioru lõbustuspargis

Ligi 120 DJ-d kümnel erineval laval

Väravad avatakse mõlemal päeval kell 11 hommikul ja on lahti laupäeval kella neljani öösel, pühapäeval südaööni

Avatud lõbustuspargi atraktsioonid, südaööl ilutulestik

Pilet: 25 krooni

Info: internetis www.vibe.ee ja www.clubarena.com ja telefonil 614 1666.