toob kuulajateni romantiseeritud proto-disco ja fusioni hõngu ajastust, mil sahisev analoogtelevisioon näitas hõbedasi androide ja veidrad tulnukaid, Eurovisiooni võistlusel kasutati vokoodrit ja Paap Kõlar oli Eesti kõige šefim trummar. Kosmosepealinn on kolme Eesti andeka muusiku koostööprojekt - Talis Paide (süntesaatorid ja vokooder), Raun Juurikas (klahvpillid) ja Reigo Ahven (trummid ja löökriistad). Kosmosepealinna esinemist saadavad ka spetsiaalselt valmistatud visuaalid.

Laupäeval, 12. detsembril on Kataloogi Tallinna peo, mis toimub Balous, erikülaliseks Eesti trummi ja bassi lavalaudade naisstaar L. Eazy (Tjuun In, clubarena.com). Mänginud plaate aastast 1998 ja d'n'b žanris DJ-na tegutsev aastast 2000, on L.Eazy üks Eesti trummi ja bassi saidi Clubarena.com tegijatest ning raadiosaate Tjuun In ja samanimelise peo eestvedajatest. Aasta viimasel Kataloogi üritusel on L.Eazyle lugude selekteerimisel antud vabad käed, mistõttu on oodata laiaspektrilist muusikat erinevatest stiilidest.

Nii Tartus kui Tallinnas sekundeerivad külalistele residendid DJ-d Emil "3mil" Gens ja Priit "P. Julm" Juurmann (Rulers of the Deep, R2).