Juba mõnele oma patsientidest ravimi välja kirjutanud meestearst Meelis Punabi sõnul on tegu väga hea ravimiga klassikalise mehe-tüüpi juuste väljalangemise vastu. Mehe-tüüpi juuste välja langemist nimetatakse meditsiiiniterminites androgeenseks alopeetsiaks ning selle korral toimub juuste hõrenemine, mis viib juuksepiiri taandumisele ja kiilastumisele pealael. Selle põhjuseks võib olla pärilikkus või suguhormoon dihüdrotestosteroon. Propecia, mille toimeaineks on finasteriid, vähendab peanahas dihüdrotestosterooni hulka ja selle tagajärjel juustekasv kiireneb ning edasine juuste väljalangemine lõpeb.

Ravimi maaletooja MSD Eesti turundus- ja müügijuhi Gennadi Nikolajevi sõnul on tegu pelgalt retseptiravimiga. "See on tablettravim, mida võetakse vaid üks kord päevas.

Ravimiuuringus osalenud meestest oli esimese vaatlusaasta lõpuks ligi pooltel märgata kiiremat juuksekasvu. Ravimist abisaanute hulk suurenes teise aasta lõpuks veel umbes kahe kolmandiku võrra. Uuringud näitasid, et head tulemust võivad eelkõige loota mehed, kel on kerge või mõõdukas juuste väljalangemine. Apteekides maksab 28 tabletiga ravimikarp 642 krooni ringis.