Võitjameeskonna Weeds Brother liikmeteks on arvutiinsener Kalju Saks, multimeediatoodete loovjuht Holger Lihtmaa ja Raadio Kuku peatoimetaja Merlis Nõgene.

Kõik kolm on suurte kogemustega hüppajad, kellest igaühel oli võistluse alguseks kogunenud üle kahesaja hüppe.

“Hüppasime fun’i pärast. Selliseid võistlusi on vaja selleks, et inimestel oleks eesmärk, mille poole pürgida ja põhjust lennuväljale tulla,” ütles Weeds Brothersi liige Holger Lihtmaa.

Võistkonnad moodustusid enamasti Eesti Langevarjuklubi liikmetest, kellest paljud hüppasid ühes võistkonnas tõepoolest esimest korda. Heitliku ilma tõttu ei saanud paljud ka treeninghüpet sooritada ning nii tuli võistlustulle minna ilma et enne kordagi koos hüpatud oleks. See aga tähendas seda, et võistkonna liikmetel ei olnud aimugi üksteise lendamisoskustest ega kukkumiskiirustest, mis tulemuslikuks hüppeks aga väga olulised on.

Olles kujundite moodustamiseks veidi lihtsam jõuproov kui neljaliikmeliste võistkondade võistlus (FS4), millest alates peetakse ka rahvuslikke ja rahvusvahelisi võistlusi, on FS3 hea võimalus algajatele taevavallutajatele kujundhüpetega tutvumiseks.

Teisele kohale tuli 8 punktiga segavõistkond Poogen (liikmed: Eeva-Liis Niit, Jane Hein, Veiko Sepandi) ning kolmanda koha saavutas 6 punktiga samuti segavõistkond Kolmveis (Marge Lassi, Heigo Kendla, Aivo Vahemets).

Tänavused FS3 võistlused olid järjekorras kolmandad. Sääraseid FS3 võistlusi korraldatakse näiteks 1995. aastast ka Austraalias. Eesmärk sealgi sama – anda algajatele kujundhüppajatele maik suhu.

• Eesti meistrivõistlused neljaliikmelistele võistkondadele (FS4) peetakse 10.–13. juulini