• Tallinnas Kultuuritehases astub täna kell 21 Mutionu “krillpeol” üles kultusartist John Maus. Lisaks on esinejate nimekirjas harfimängija Liis Jürgens ja sündimuusik Wannabe Swen ning plaadimuusikat valivad Aivar Tõnso ja Estrada.

  • Tallinnas klubis Privé peetakse täna kell 22 Hed Kandi pidu alapealkirjaga “Christmas Kandi”, millel esitletakse eksklusiivseid karusnahkseid kasukaid ja unelmate pesu. Esineb saksofonist Kirill Kinobratkin ning plaate keerutab DJ John Jones.

  • Tallinna klubis UpUp esitletakse täna kell 22 DJ L.Eazy koostatud eestimaise trummi ja bassi kogumikku “Eesti Drum’n’Bass vol 2”. Esinevad plaadikangelased QBA, To-Sha, L.Eazy, S.I.N., Mutated Forms, Inztance, Lizon, Prospecta.

  • Tallinnas Von Krahli teatris ja baaris peab täna kell 22 oma 10. sünnipäeva Mutant Disco. Peo peakülaline on Briti duo Shut Up And Dance ning oma uuesti tulnud plaati “Popsubterranea” esitleb Röövel Ööbik. Esinevad veel Öäk ning DJ-d Rhythm Doctor, Tallinn 73,  Raul Saaremets, Siim Nestor, Jass Seljamaa ja Ats Luik. Homme samal ajal algab Krahlis Talvise Pööripäeva Bashment, millel esinevad Kashment Kingzsound ja Ska Faktor.

  •  Tallinna baaris Juuksur leiab täna kell 20 aset esimene üritus sarjast “Jazzoline Space Station”. Mõõtu võtavad Eesti ansamblid Phlox ja Wrupk Urei ning soomlaste kümnepealine orkester Astro Can Caravan.

  • Rakveres algab täna kahepäevane rokifestival Green Christmas, millel esineb kaheksast Euroopa riigist 15 bändi. Nende hulgas näiteks Paradise Lost (UK), U.D.O (GER), Mustasch (SWE), Sanctimony (LAT).

  • Rahulikuma muusika austajatel on valida täna Valga, homme Tallinna Kaarli ja ülehomme Räpina kirikus jõulu- ja muid laule esitava Dave Bentoni ja ETV tütarlastekoori või täna Kuressaare Laurentiuse, homme Tartu Peetri ja ülehomme Pärnu Eliisabeti kirikus esineva Maarja-Liis Ilusa ja Rain Simmuli kontserdi vahel, kus esimene laulab jõululaule ja teine jutustab lugusid.

  • Saku suurhallis rikub aga homme jõulurahu skandaalne Ameerika šokirokkar Marilyn Manson.