Yo Frankie! on visuaalkunstnike duo Uku-Kristjan Küttis ja Kaarel Kala, kes kirjeldavad ennast lõbusalt: "Kala ja Uku on autorikaitse poolt tagaotsituimad videopiraadid. Nende visuaalid on loodud 98% kellegi teise poolt. Totaalne plagiaat - kindel kvaliteet. Oleme loonud täiesti omaette kujundliku visuaalmaailma iga pealaval üles astuva bändi jaoks".

Kumu 5. korrusel on avatud Eesti popkunsti näitus "Asjade seis", Kiwa helituba ja katuseterrass. Katusele viib ekspressbaar ehk baariks ehitatud Kumu hiigellift.

Terav ja avameelne "Asjade seis" annab Kumu ÖÖ publikule võimaluse tutvuda Eesti popkunsti staaride töödega, mis on tuntumad vast isegi piiri taga kui Eestis, kandvateks märksõnadeks kriitiline, sotsiaalne ja poliitiline. Näitusel osalevad töödega Kiwa, Villu Jaanisoo, Marko Mäetamm, Jaan Toomik, Kristina Norman, Jasper Zoova, Gaasitoru ja Vabaduseplakati autorite kollektiivid - viimases kunstiprojektis saavad omal moel osaleda ka kõik Kumu Öö külalised.

Kumu avab uksed ligi 2000-le muusikahuvilisele täna õhtul kell 21, esimene esineja alustab juba 22.

Ajakava:

Peasaal:

21:00 DJ Alari Orav ja Aivar Tõnso

22:30 Kosmofon (EE)

23:30 K-X-P (FI)

00:45 Wooden Shjips (USA)

02:00 Skwee (FI-SWE)

03:00 Annie DJ-sett (NO)

Auditoorium:

22:00 Liis Jürgens

23:00 Tiit Kikas

00:00 Rainer Jancis "All" esitlus

01:00 Data "Kõik läheb mööda" esitlus

02:00 Triophonix 

Pidu Kumus lõppeb kell kell neli hommikul, kuid jätkub kahel afterpartyl, mis teineteisest vaid kolme minuti kaugusel: Von Krahli baaris ootavad pidulisi pehmed padjad, legendaarne film Casa Blanca ja mõnus muusika, Rüütli tänaval asuvas Balou lounges on plaadimängijatel ametis Raadio2 musaspetsid.