Scarlett Johansson

Esimesed kirjalikud dokumendid maailma seksikaimaks naiseks valitud Scarlett Johanssoni lauluoskusest on päris aastast 2003, kui ta laulis näitlejannale palju menu toonud filmis “Lost in Translation” The Pretendersi lugu “Brass in Pocket”. Kaks aastat hiljem kaaluti teda Maria rolli Andrew Lloyd Webberi muusikaliversiooni filmist “Helisev muusika”. Laulvat lapsehoidja-nunna sai mängida siiski BBC talendishow võitja. See aga teda ei heidutanud ning Scarlett tegi kaasa Los Angelesi filharmoonia heategevusprojektis, kus salvestatud kuulsuste plaadil “Unexpected Dreams – Songs from the Stars” laulis neiu imepäraselt Gershwini “Summertime’i”. Samal aastal näitles ta peaosa Bob Dylani muusikavideos-lühifilmis “When the Deal Goes Down”. Pärast pisikest duetti saates Saturday Night Live laulis Scarlett juba 2007. aasta Coachella festivali laval koos uuesti kokku tulnud Jesus & Mary Chainiga nende laulu “Just Like Honey”. Pärast peaosa mängimist Justin Timberlake’i muusikavideos “What Goes Around…/…Comes Around” istus Scarlett terveks suvekuuks maha stuudiosse ning laulis sisse oma Tom Waitsi kaveritega (ja ühe originaallauluga “Song for Joe”) sooloplaadi “Anywhere I Lay My Head”, mis ilmub 20. mail ning millest saab lugeda siit ja siit.

Juliette Lewis

Enne kui näitlejannast sai rokitibi laulis ta filmis “Strange Days” (1995) PJ Harvey laule “Hardly Wait” ja “Rid of Me” ning esines HIMi muusikavideos “Buried Alive by Love”. 2003. aastal aga tuli kokku bänd, mille nimeks sai Juliette & The Licks ning juba järgmisel aastal ilmus neil EP ja ülejärgmisel aastal plaat. Vahepeal jõudis Juliette laulda ka kolmes Prodigy loos – “Spitfire”, “Get Up Get Off” ja “Hot Ride”. Paraku ei saatnud Juliette & The Lickse peale singli “You’re Speaking My Language” eriline kommertsedu ning teise plaadi salvestamise ajal otsustas lahkuda ka nende trummar. Bänd värbas tema asendajaks Foo Fightersi ninamehe Dave Grohli, kes vastukaaluks kutsus bändi esinema nende välja müüdud kontserdile Hyde Parki. Pärast seda ilmus ka bändi teine plaat “Four on the Floor”, mille esimesest singlist “Hot Kiss” sai ka kõige edukam.

Keanu Reeves 

Filmistaari Keanu Reevesi poprokkbänd sündis üsna spontaanselt, kui Reeves nägi 1991. aastal toidupoes tüüpi, kellel oli Detroit Red Wings hokimeeskonna särk seljas. Kuna Reeves ise on kõva hokimees, siis tegi ta juttu küsides, ega neil väravavahti vaja ei ole ning temast (bassil) ja Robert Mailhouse’ist (trummidel) said sõbrad, kes hakkasid koos jämmima. Seda, et bänd, mille nimeks sai Dogstar (pärast variante nagu Small Fecal Matter ja Big Fucking Shit/Sound), ka avalikult esinema hakkas, on Reeves hiljem nimetanud suureks veaks. Ometi on nad välja andnud kaks plaati (esimene ilmus küll ainult Jaapanis), olnud Bon Jovi soojendusesinejaks, jaganud lava David Bowie’ga, esinenud Glastonbury festivalil (1999) ning praeguse eduka bändi Weezeri esineme kontsert oli Dogstari soojendusesinejana. Pärast seda kui Reeves (kelle lemmikuteks on näiteks Sex Pistols, Clash, Ramones ja Joy Division) “Matrixis” elurolli tegi,  tekkis Dogstari publikul komme esinemise ajal musti mängukasse lavale visata.

Bändi viimane kontsert oli Jaapanis 2002. aasta oktoobris. Pärast seda on Reeves koos Mailhouse’iga mänginud bändis nimega Becky, kuid 2005. aastal otsustas ta muusikast lõplikult lahkuda. Järele jäi vaid selline video.

Bruce Willis

Pärast keskkooli ja sealset draamaklubi ei võtnud Bruce Willise näitlejakarjäär kohe vedu ning lisaks juhutöödele õppis ta mängima suupilli ja liitus R&B bändiga Loose Goose. Alles pärast seda kui ta kogus naiste armastust detektiivisarjas “Moonlighting” ilmus tema esimene plaat “The Return of Bruno” (1987), kus kõik lood peale ühe olid kaverid ning hitt sai ainult esimesest singlist “Respect Yourself”. Võibolla sai ta julgustust Seagrami cooleritereklaamidest, kus ta tihti laulis ning mis väga edukad olid. Paraku ei olnud järgmine plaat “If Itg Don’t Kill You, It Just Makes You Stronger” (1989) nii edukas ning see jäi viimaseks. Küll aga on osadel endiselt õnne näha teda lavadelka laulmas.

Shaquille O’Neal

Shaquille O’Neal on muidugi eelkõige tuntud kui tippkorvpallur, kuid nagu paljudel teistelgi sarnastel spordipoistel on kihk showbusinessi maailma vastu, nii ka temal. O’Neal on mänginud pea kümnes filmis, neist tuntuim ilmselt “Scary Movie 4”. Aga kuna ta on välja andnud lausa viis albumit (peaaegu), siis ei saanud me teda siia lisamata jätta! Lisaks on ta meist kaks korda suurem ja tal on respekti! "Shaq Diesel" nägi ilmavalgust 1993. aasta sügusel ning selle esimene singel "(I Know I Got) Skillz" oli üsna edukas. Juba järgmisel aastal ilmus O'Neali uue hüüdnime järgi "Shaq-Fu: Da Return", mis rääkis muuseas ka tema pisikesest vihast ja huvi puudusest oma narkarist bioloogilise isa vastu. Kolmas album "You Can't Stop the Reign" ilmus aastal 1996 ning seal tegid kaasa sellised tähed nagu Notorious B.I.G., Jay-Z, Mobb Deep aj Bobby Brown. Selle edukaim singel oli "Start Playin'". Kaks aastat hiljem tuli välja Shaqi kõige ebaedukam album "Respect". Shaquille O'Neali viies album nimega "Shaquille O'Neal Presents His Superfriends, Vol. 1" pidi ilmuma 2001. aasta 11. septembril, kuid lükati edasi oktoobrisse ja lõpuks hüljati täielikult, vaatamata sellele, et seda oli juba kiidetud ning üheks produtsendiks oli Dr. Dre. O'Neal on hiljem rääkinud, et see pidi olema revolutsiooniline album, mis tooks kokku kõik erinevaid žanrid, näiteks oli ta läbirääkimisi pidanud Limp Bizkiti, Pinki, Koni, Boyz II Meni, Talib Kweli, Angie Stone'i, Snoop Doggi, Nicole Scherzingeri ja Commoniga. Juba linti tehtud lood anti välja singlitena ja jagati projekti liikmetele. 

2001. aastal esitas Shaquille O'Neal Los Angeles Lakersi võiduparaadil oma versiooni Rob Base'i ja DJ E-Z Rocksi 1998. aasta hittloost "It Takes Two"


Viie hulka ei mahutunud näiteks väga edukas bluusi laulja Billy Bob Thornton, samuti bluusi viljelev Steven Seagal, ka näitlejakarjääri tegev seltskonnatibi Paris Hilton, nüüd pigem oma bändiga 30 Seconds To Mars tegelev kunagine tüdrukute lemmik Jared Leto, aegajalt suud avav Minnie Driver ning koos vennaga kantrit viljelev Kevin Bacon (Bacon Brothers).