1988. aastal New Yorgis loodud Onyx, eesotsas Fredro Starri ja Sticky Fingaz'iga, on olnud läbi aegade üks mõjukamaid hardcore hip-hopi grupeeringuid. Aastal 1993 ilmunud albumiga „Bacdafucup“ tõusis Onyx 90ndate tunnustatumaks, populaarsemaks ja müüdumaks hip-hop grupiks. Olles aktiivsed siiani, on Onyx säilitanud oma algupärase agressiivse esinemismaneeri. Kontsertidel toimuvat anarhilist publiku käitumist samastatakse peaaegu alati heavy metal bändide ülesastumisel aset leidvat kaosega. Onyx on teinud oma kõige edukaimast singlist „Slam“ ka metal versiooni koos tunnustatud rokkbändiga Biohazard.

1995. aastal ilmunud Onyxi teine album „All We Got Iz Us“ on aastal 2008 nimetatud populaarse urbanmuusika ajakirjas Vibe kahekümne albumi sekka läbi aegade, mis ei tohiks puududa ühegi hip-hop muusikat kuulava inimese plaadiriiulist. Bändi kolmandal albumil „Shut 'Em Down“, kus teeb kaasa terve rida tunnustatud räppareid näiteks Raekwon, Method Man, Big Pun, DMX, The Lost Boyz ja Noreaga, tegi loos nimega „React“ oma ametliku debüüdi ka sel ajal täiesti tundmatu New Yorgi räppar, praeguseks maailmanimeks tõusnud 50 Cent.

Klubi lavalauad kütab soojaks Eesti hiphop grupp Palat nr. 15 ning plaate keerutavad DJ Paul Oja ja DJ Mista. Uksed avatakse kell 22:00 ja pileteid saab osta samal päeval klubist juba alates kella 19.00-st.