Toshiba demonstreeris pihuarvutisuurust kütuseelementi mobiiltelefonidele, mida esialgu siiski ei kasutata mitte aku asemel, vaid aku laadimiseks. 130 grammi kaaluv kütuseelement suudab keskmist akut kuus korda laadida. Kütuseelemendis genereerib energiat metanool. Esialgu prototüübi staatuses oleva kütuseelemendi suurus on 10 x 6 x 3 cm ning see peaks kava kohaselt müügile jõudma 2005. aastal. Siiani on firmad, näiteks NEC ja Hitachi, töötanud süle-arvutite elementide arendamise kallal.

SonyEricssonilt uus tipptelefon

SonyEricsson kavatseb 26. oktoobril demonstreerida oma populaarsest pihuarvuti-telefonist, P800st edasi arendatud mudelit P900. Ehkki firma on uut telefoni puudutavat vaka all hoidnud, on mobiilside internetisaitidel ilmunud juba prototüüpide testid. Uus telefon on P800-st pisut õhem ja kergem, kaaludes 130 g. Tagaküljel asuva kaameraga saab teha fotosid ja lühikesi videoklippe. Eemaldatava klapi alt avaneb suur ja hea resolutsiooniga ekraan, millel telefoni sisse mahtuva pliiatsiga saab pihuarvuti funktsioone juhtida. Telefon peaks poodidesse jõudma novembri keskel.

Microlink müüb multimeediaarvutit

Eesti suurim arvutitootja Microlink hakkas müüma Cosmix MegaPC nime all arvutit, kus saab muusikat ja raadiot kuulata ka arvutit sisse lülitamata. Arvuti korpus on tavapärasest väiksem, selle keskel on helivaljuse nupp. Samas on seal isegi rohkem sisendeid kui tavaarvutil, esipaneelil lisaks aga ka ekraan, kus näeb laulu järjekorranumbrit, nime, ekvalaiserit või raadiokanalit. Arvutitel on 256MB DDR mälu, odavama otsa, kuid juba talutav 128MB GeForceFX 5200 videokaart, 80 GB kiire, 7200rpm kõvaketas ja Windows XP Home. Pentium 4 2,4 GHz versioon maksab 14800, Celeron 2,0 GHz versioon 11 800 krooni. Tavaarvutiga võrreldes on see mõned tuhanded kallim, sest hinnas pole monitori.