4. augustil Tallinna Lauluväljakul esineva popkuninganna Madonna kontserdi pileteid müüakse Eestis, Lätis ja Leedus ainult Euroopa ühe suurima piletimüügifirma TICKETPRO ühtse online-süsteemi kaudu teatas BDG.
Madonna tuleb Eestisse oma ülieduka maailmaturnee «The Sticky & Sweet Tour» raames ning Tallinna kontsert on osa tuuri ametlikust pikendusest, mille käigus külastab popikoon riike ja linnu, kus ta pole kunagi varem esinenud või pole ammu kontserte andnud.
Tallinna show on tema maailmaturnee «The Sticky & Sweet Tour» ainsaks kontserdiks Baltimaades.

Madonna Tallinna kontserdi erikülaliseks on maailma üks tuntumaid DJsid Paul Oakenfold.

Täpselt 70 000 piletit staari megashowle tulevad müügile neljapäeva, 5. märtsi hommikul kell 10:00 internetis aadressil www.ticketpro.ee ning ühe pileti saab lunastada 945 krooni eest.
See on poolteist korda soodsam kui Soome kontserdil.
FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid osta juba kolm päeva varem, alates 2. märtsist.
Lisaks tulevad eraldi müüki 5000 piletit otse lava ees olevasse fännitsooni ning 300 VIP-piletit.
Kuna ei Riias, Vilniuses ega Stockholmis Madonna showd ei toimu, siis on naaberriikide huvi kontserdi vastu väga kõrge.
80 000 piletit Madonna Helsingi kontserdile müüdi paari tunniga välja ning seega on ka Soomest oodata palju fänne.

Ticketpro tegevdirektori Serge Grimauxi sõnul on Madonna Tallinna show parimaks sündmuseks, et avada Eestis ja kogu Baltikumis uus innovatiivse piletimüügi ajastu.
„Oleme plaaninud laieneda Baltikumi juba mitu aastat. Ma tõesti usun Baltikumi potentsiaali ja Ticketpro ärimudelisse, mis on alati oma innovaatorluse poolest olnud üheks eesrindlikumaks piletimüügifirmaks,“ lausus Grimaux.

Peale piletiostu sooritamist internetis aadressil www.ticketpro.ee saab igaüks enda e-pileti ise tasuta kas kohe või ka hiljem välja printida.
Soovi korral on olemas ka alternatiivne võimalus peale piletiostu sooritamist tellida turvapõhjal paberpilet lisatasu eest tähitud postiga, valitud postiaadressile.
Vabamüügi esimesel päeval 5. märtsil ja ainult, müüvad pileteid kuni kella 20.00ni ka erikassad klubis Hollywood Tallinnas ja Cinamoni kinokeskuses Tartus.
Ticketpro poolt müüdav pilet on turvaline ja unikaalse trippkoodiga. Kõik piletid on ainulaadsed ja kordumatud ning skaneeritakse sisenemisel Lauluväljaku väravates.

Madonna Tallinna kontserdi peaprodutsendi Peeter Rebase sõnul algab Ticketpro tulekuga Baltikumi turule uus peatükk kogu regiooni piletimüügi ajaloos.
„Tegemist on üliprofessionaalse firmaga, kes on läbi aastate oma teenuse mugavuse ja turvalisusega tõestanud, et on võimeline tagama piletimüügisüsteemi tõrgeteta töö ka kõige suuremate showde puhul, kus pileteid online-süsteemist ostavad lühikese aja jooksul korraga kümned tuhanded fännid,“ ütles Rebane.

Ticketpro tegutseb hetkel 15 riigis ja on müünud ligi sada miljonit piletit oma 17 tegevusaasta jooksul.
Kõikide suuremate artistide kontserdid on olnud Ticketpro vahendada alates aastast 1992. Nimekirja kuuluvad lisaks Madonnale, U2 , Rolling Stones, Pink Floyd, Michael Jackson, Metallica, Iron Maiden, AC/DC, David Bowie, Lenny Kravitz, Depeche Mode, Robbie Williams ja paljud teised.
Madonna Tallinna kontsert on Ticketpro jaoks üks kaheksast showst popikuninganna maailmaturneel «The Sticky & Sweet Tour», mille pileteid firma müüb.



Alates tänasest on Eestis ja Lätis avatud Madonna Tallinna kontserdi infotelefon. Helistades Eestis numbrile 1182 saab kontserti ja piletimüüki puudutavat informatsiooni eesti, vene ja inglise keeles.
Lätis jagab informatsiooni 1180. Teenindatakse läti, vene ja inglise keeles.
Leedust helistajate jaoks on avatud number +371670 01 180 ja Soomest helistajatele +372 606 9415.

Madonna Tallinna kontserdi produtsent on BDG koostöös Live Nation Global Touring’uga
ja Tallinna kontserdi esitleja on A. Le Coq.