Juba enne kella kümmet vaatas pileteid müüva Ticketpro lehel Madonna kontserdipiletit soovida ostjatele vastu kiri "Meie online pood on hetkel koormatud. Palun proovige uuesti mőne minuti pärast. Garanteerime, et olete meie jaoks oluline ja hoolitseme, et saaksite parima teeninduse", vahendab Delfi.

Kui ühel Sampo panga kliendil õnnestus siiski piletimüügi lehele saada, ootas teda ees uus kiri: "Seoses süsteemi juurutamisega Baltikumis saavad seekord FBI ConcertClubi eelmüügi kampaania raames Eestis pileteid osta ainult SWEDBANK ja SEB internetipankade kliendid!"

Enamik piletiostaid nägid Ticketpro leheküljel vaid kirja service unavailable (teenust kasutada ei saa - toim.).

Rebane: fännid võtku asja rahulikult

Kontserdikorraldaja Peeter Rebase sõnul on süsteemi umbejooksmise põhjuseks see, et piletihuvilisi oli väga palju. "FBI Kontserdiklubi piletiostjate soov hommikul rekordiline, ületades mitmekordselt kõigi meie ajaloos toimunud kontsertide tasemed," rääkis Rebane Päevaleht Online'ile.

Piletimüügisüsteem ja Ticketpro keskserver Rebase sõnul küll töötavad aga probleem on interneti ühenduses serveriga, millega ISP pakkuja hetkel tegeleb. "Hetkel on serverile ligi pääsevate klientide arv piiratud," märkis ta.

"Soovitus piletiostjatele on rahulikult paar tundi oodata ja peale lõunat ning homme uuesti proovida," soovitas Rebane.

FBI kodulehel on kirjas, et 70 000 piletit Madonna megashowle tulevad müügile neljapäeval, 5. märtsi hommikul kell 10 üheaegselt Eestis, Lätis, Leedus, Venemaal ja Põhjamaades. Korraga saab osta kuni kuus piletit. Pileti hind on 945 krooni.