Kui palju läks eelmüügis kaubaks tavapileteid, Madonna Eesti kontserdi pressiesindaja Ilja Judeikin avaldama ei soostunud.
„Eile läks eelmüük lahti Eestis, Lätis ja Leedus ja kõik vip-piletid müüdi ühe päevaga läbi,“ ütles Judeikin Päevaleht Online’le.
Tema sõnul on vaid hea teada, et isegi ligi 4 000 kroonine piletihind ei tundu liiga krõbe, et popstaari kontserti lähedalt kaeda saaks.
Homsest tulevad müüki kõik ülejäänud 4. augustil Tallinna Lauluväljakul toimuva kontserdi piletid.
Kuna on näha, et nõudlus piletite järgi on suur ja kõrge hind ei peleta kedagi eemale, ennustas Judeikin müügile kiiret lõppu.
„Eks pileti saavad ilmselt need, kes tõesti popstaari kuulama minna tahavad.“

Soomlastele 8 000 piletit

Eraldi on Soome müügiks „broneeritud“ 8 000 piletit, mis on põhjanaabritele kättesaadavad alates homsest, kui läheb lahti üldine müük.
„Algselt tahtsid soomlased, et annaksime neile suurema hulga pileteid, kuid lõpuks jäi number 8 000 peale pidama,“ lisas Judeikin.
Helsingin Sanomat kirjutas eile, et piletid müüakse läbi ilmselt ülikiiresti.
Madonna annab Helsingis kontserdi 6. augustil.
Sealse kontserti piletid läksid nagu soojad saiad, sest läbi müüdi need vaid nelja tunniga.

Madonna kontserdi piletid maksavad ametlikult 945 (seisukoht), 1995 (fännitsoon) ja 3995 krooni (vipi istekoht). Üks ostja saab lunastada maksimaalselt kuus piletit.

Eile alanud eelmüük jookis umbe

Juba enne kella kümmet vaatas pileteid müüva Ticketpro lehel Madonna kontserdipiletit soovida ostjatele vastu kiri "Meie online pood on hetkel koormatud. Palun proovige uuesti mőne minuti pärast. Garanteerime, et olete meie jaoks oluline ja hoolitseme, et saaksite parima teeninduse", vahendas Delfi.

Kui ühel Sampo panga kliendil õnnestus siiski piletimüügi lehele saada, ootas teda ees uus kiri: "Seoses süsteemi juurutamisega Baltikumis saavad seekord FBI ConcertClubi eelmüügi kampaania raames Eestis pileteid osta ainult SWEDBANK ja SEB internetipankade kliendid!"

Enamik piletiostaid nägid Ticketpro leheküljel vaid kirja service unavailable (teenust kasutada ei saa - toim.).

Kontserdikorraldaja Peeter Rebase sõnul oli süsteemi umbejooksmise põhjuseks see, et piletihuvilisi oli väga palju. "FBI Kontserdiklubi piletiostjate soov oli hommikul rekordiline, ületades mitmekordselt kõigi meie ajaloos toimunud kontsertide tasemed," rääkis Rebane Päevaleht Online'ile.