„Miks just KUMU Auditoorium? Sellepärast, et see on veel küllaltki värske paik kõigi ja kõige jaoks. Sinna on juba huvitav minna, kuna just enne kontserti toimub seal kunstinäitus, mis lõpeb enne meie kontserdi algust... Olen sellele kontserdile valinud enda kõrvale inimesi, kellega ma pole koos veel laulnud,” kirjeldab Marju Marynel.

"Repertuaaris olen ka arvestanud inimeste soove, mis on samas nii erinev igale. ” lisab kontserdi korraldaja, kui ka esineja, Kuut. Lisaks eelmainitule löövad KUMU kontserdil kaasa veel: Raul Vaigla, Hain Hõlpus, Ain Varts, Marko Naissoo, kelle vanaisa, Uno Naissoo looming ka kindlapeale kõlamas.


Marju Maryneli Kuudi sõnul on KUMUs toimuv kontsert mõeldud ka lavalolijate endi arendamiseks. „Iga, uue külalisega avaneb uus "uks". Seda tulemust on huvitav lavalt näha, sest inimesel võib seal avaneda absoluutselt uus külg, mis lisaks talle endale on ka vaatajaile-kuulajaile uus ja huvitav,” räägib lauljatar.

Kontserdi külalised esinevad nii soololauludega kui ka esitavad midagi huvitavat Marju Maryneliga kahasse. „Näiteks Kaire on ka jazzikas ja
sellepärast kutsusin tema. Kuna Erkki Otsman laulab aga põhiliselt prantsuse keeles ja ka mul on üks G.Tanieli laul kavas prantsuse keeles, siis tuli idee ka Erkkit programmi lülitada. Dueti laulus kasutan mina küll eesti keelt ja tema samas laulus prantsuse keelt. See peaks kõlama päris huvitavalt, sest Erkkil on väga eriline hääl. Ja Linnar Priimägi on alati väga eriline, ning see jäägu saalisolijatele vaatamiseks-kuulamiseks, mida Linnarilt kuulda...” räägib Marju Marynel.

7. oktoobri kontserdi kavas esitatakse eesti autorite lugusid, mitmeid bluesikaid-jazzikaid laule, ka Marju Marynel Kuudi ja Uku Kuudi endi kirjutatud lugusid. 

Kontserdi sõnum on hooligem ja armastagem rohkem kõike elavat meie ümber , sest sellest oleneb meie oma elu.