Kuidas mõjuda mehelikuna?

Tarbijaajakiri Apotheken Umschau teatab, et mehed järgivad parfüümi kandes selgelt üheseid eesmärke. Peaaegu iga teine kandja tahab seeläbi atraktiivsema ja mehelikumana mõjuda. Rohkem kui kolmandik peab end lõhnaga võrgutavamaks, iga viies suisa tundeküllasemaks. Seega siis:

Zirh Corduroy

EdT 75 ml 657 krooni

Corduroy sobib enesekindlale, klassikaliste ideaalide ja väärtuste ning mugavalt elegantse stiiliga kandjale. Greibi, sitsiilia mandariini ja veekorallide aroomi muudab intensiivsemaks piisk valget lavendlit. Karmimat joont lisavad tubakalõhn ja seemisnaha aroom, muskaatpähkel, kardemon ning kaneel.

Yves Saint Laurent' L'Homme

EdT 100 ml 1187 krooni

Yves Saint Laurent' meesteparfüümis L'Homme segunevad seedrilõhnaline elegants, vetiverihõnguline mehelik külgetõmbejõud ja ambralõhnaline signatuurnoot. Ainulaadse stiiliga karismaatiline mees, keda on valitud kehastama näitleja Olivier Martinez, teab, kuidas olla omas elemendis. L’Homme'i üllatava välisilmega pudeli inspiratsiooniks oli Bauhaus, XX saj alguse kunsti ja arhitektuuri koolkond.

Calvin Klein Euphoria

EdT 50 ml 739 krooni

Calvin Kleini lõhn on võlu ja vabadus meestele. Euphoria meesteversioon säilitab 2005. aasta ülimalt (au)hinnatud parfüümi filosoofia – lõhn on inspireeritud vabadusest, täitmaks oma unistusi. Euphoria Man on retrolõhn, puiduliselt aromaatne, idamaisel põhjal. “Oma jõulise ja võrgutava maskuliinsusega lõhn avaldab meile mehe salapära, kes teab, mida tahab ning valib oma naudinguid,” sõnastas parfüümi olemuse Calvin Klein.

Roberto Valentino V pour Homme

EdT 30 ml 532 krooni

Roberto Valentino uus meestelõhn Valentino V pour Homme vallutab ebatavaliste aroomiakordidega. Mandariinide ja tamarindipuu viljade värskeid noote tasakaalustavad kadakas ning roosa pipar. Sumedamad noodid tulevad sandli- ja seedripuu, muskuse ning ambra kooslustest.


Mehed ja metropol

Suurlinnad oma erinevate kultuuride sulandumisega ja muu meluga on ajast-aega moemaju inspireerinud. Samamoodi on lõhnaloojad esitanud oma pealinna-visioonid.

London's calling

Burberry London for Men

EdT 50 ml 849 krooni

Burberry kuulsasse ruudulisse pleedi mähitud London for Men rabab elegantse puidu ja nahalõhna kõrval ootamatult siirupise portveini südamega, jättes lõppkokkuvõttes vürtsika mulje.

Paul Smithi London

EdP 30 ml 659 krooni EdT 50 ml 719 krooni

Paul Smithi ehtne vana kooli lõhn London annab aimu linna loovast meeleolust. Naiste London on patšulist tihke, vaniljeline ja apelsiniga ümardatud. Meesteparfüümi täiendab vetiveri konjak ja aromaatsed taimed.


New York, New York

Donna Karan Red Delicious Men

EdP 30 ml 459 krooni, EdT 50 ml 679 krooni

Nimekas disainer Donna Karan on oma alma materiks nimetanud New Yorki ehk Big Apple'i. Maakeeli suur õun, mis ka linna sümboliks. Ka Karani Delicious-parfüümid on õunakujulised. Kihisevat armuromanssi kesk New Yorki tõotab sel hooajal DKNY Red Delicious. Ülevoolav, magneetiline ja patune naistenektar saab hoogu šampanjast, litšist ja vaarikast. Piiratud koguses Red Delicious Men on seksikas, julge ja mahlakas. Meestekokteili on lisatud rummi, kohvi, konjakit, safranit ja õunamahlalikööri. Emotsioon puiduline ja veevärske.

Rooma – igavene linn

Laura Biagiotti Biagotti Due Uomo

EdP 30 ml 532 krooni

Itaalia lõhnadisainerile Laura Biagiottile on Rooma koht, kust oma elurõõmu ammutada. Tänutäheks kinkis Biagiotti Roma ja Aqua di Roma nii naistele kui ka meestele. Laura Biagiotti uus Biagiotti Due Donna tõstab tuju pilvedesse ja lõhnab puuviljavärskelt apelsiniõite, jasmiini ja mango järele. Meestelõhn Biagotti Due Uomo on oma Vahemere-fiilinguga sama muretu ja täis optimismi.

Paris, mon amour

Yves Saint Laurent' Paris

100 ml 1187 krooni

Luksulik Pariis on ajast-aega äratanud romantilisi tundeid. Seepärast pole ka ime, et Yves Saint Laurent' Paris on ka 23 aastat hiljem naiste seas nii populaarne. Kogujate rõõmuks väljutati 2006. aastal suisa uus pudel. Jumaldatud Pariis on disaineri südamele kui roos, mimoos ja puit üheskoos. Kahjuks on pariislased suuremat sorti individualistid ja samanimelise meesteparfüümiga ollakse tarbijatele veel võlgu.