Loosis osalemiseks saada oma nimi, vanus jatelefoninumber märksõnaga 3nurk aadressile auhind@melu.ee enne kella 14 reedel, 11. detsembril.

DJ Fergie on produtsent, plaadifirma omanik, DJ, artistide agentuuri omanik ja kõigele lisaks markantne persoon. Tema karjäär algas juba 16-aastaselt, kui nüüdseks meie hulgast lahkunud kuulus DJ Tony de Vit võttis Fergie enda „tiiva alla“ ja kutsus Põhja-Iirimaalt Londonisse, kus Fergie tasapisi klubides mängides kuulsust koguma hakkas. Lisaks residendikohale tippklubis „Trade“, sai Fergie endale saate mainekas raadiojaamas Radio1, käis plaate mängimas suurte festivalide pealavadel, kõrvuti maailmakuulsate DJ-dega nagu Ferry Corsten, Oakenfold , Tiesto jt.

Mõned aastad tagasi kadus Fergie areenilt. „Ma tahtsin „aja maha võtta“, uuesti avastada, mida muusika mulle tähendas, väljendada end läbi oma muusika,“ ütles ta ühes intervjuus. Fergie asutas oma plaadifirma Excentric, hakkas rohkem produktsiooniga tegelema ja lõi agentuuri Excentric Artists.

Nüüdseks on Fergie jälle täies hoos: ta annab välja uut muusikat, korraldab üritusi, mängib plaate ja aitab kaasa noorte talentide käekäigule. Tema plaadifirma on edukas ja Fergie lugusid esitavad sellised kuulsused nagu Sasha, Digweed, Dubfire, Laurent Garnier, Miss Kitten, Slam jpt.

"Fergie on minu jaoks üks olulisemaid techno skene tegijaid," kommenteeris DJ Meri Rulers of the Deepist. "Ta on hea DJ ja väga hea produtsent. Tema muusikat olen mänginud ja järginud juba aastaid. Eriti oluliseks pean aga tema aastate taguseid raadiosaateid BBC Radio 1-s. Fergie puhul oli tegemist professionaalse saatejuhiga,  keda sai usaldada eelkõige hea muusikamaitse pärast. Kahjuks ta hetkel saateid ei tee, et saaks rohkem keskenduda muusikale ning selle esitamisele.“

Samuti mängivad laupäeva õhtul Korteris plaate Meelis Meri, artistinimega Cylon ja Raul Saaremets ehk „Ajukaja“.