La Toya, kes pidi alla kirjutama Michaeli surmatunnistusele ja oli omastest talle kõige lähedasem, sai üleeile õhtul kätte ametliku lahkamise raporti, kirjutas Mail Online.

Möödunud nädalal kinnitas Los Angelese politseiülem William Bratton, et Michael Jacksoni surma uurimine pole veel välistanud mõrva. California õiguses hõlmab mõrv ka ettekavatsemata tapmisi.

Abilised tekitasid La Toya sõnul Michael Jacksonil sõltuvuse ravimitest, mida nad talle söötsid, et ta tujusid kontrollida. Nende eesmärk olevat olnud kasutada Jacksonit rahalehmana, keda igal võimalusel lüpsta. Sealhulgas sundisid La Toya väitel nad Jacksonit allkirjastama lepingut, mille kohaselt ta pidanuks Londoni O2 areenil 50 kontserti andma.

"Ma usun, et Michael mõrvati, ma tundsin seda algusest saati. See polnud ühe inimese töö, pigem oli seal terve vandenõu. Teda ümbritses halbade inimeste ring," ütles La Toya Jackson ajalehele Mail on Sunday.

"Vähem kui kuu aega tagasi ütlesin, et minu meelest sureb Michael enne Londoni kontserte, sest teda ümbritsevad inimesed, kes ei pea silmas tema huvisid." lisas La Toya.