, seal on kõik Inglismaa edetabelid üleval. See on mõeldud registreeritud kasutajatele," selgitas lauljatari pressiesindaja Evelin Mitt.


Kuid ka tasuta testperioodiga kasutajaks registreerimine ning portaali menüüribade ja otsingusüsteemi kasutamine ja selle eripärad (enne millegi edukat otsimist tuleb tasulise netiajakirja tellijaks hakata) ei viinud Melu.ee'd ihaldatud tabelile lähedamale.


"Varsti tuleb Hannahi kodulehele täpsem info ja print screen, kus näeb tema positsiooni ära," lohutas lauljatari pressiesindaja Melu.ee'd.
.



Inglismaa muusikaelu keeb mitmes-setmes tabelis



Eelmisel nädalal, kui Hannahi lugu Upfront Club Chart tabelisse jõudis, kirjutasid portaalid
ja
: "Lauljatar Hannah on Briti muusikamaastiku tõsiselt ette võtnud ning tema äsjailmunud teine singel "Shadow On The Wall" sisenes sellel nädalal uue tulijana Briti ainukese ametliku muusikaedetabeli UK Music Week Club Chart TOP 40 tabelisse, starides 24. positsioonilt." Nimetatud väite algallikat, Melu.ee allikate hinnangul tõenäoliselt Hannahi plaadifirma Snowdog Records poolt saadetud pressiteadet Melu.ee valduses hetkeseisuga ei ole.


"Ainuke ametlik tabel, mis näitab hitistaatust on UK Top 40," kommenteerib Raadio Kahe saatejuht Koit Raudsepp segadust tabeli ümber ja lisab, et lugu pole ka
t tabelis. Samas täiendab Raudsepp: "Ametlikke tantsutabeleid on Inglismaal mitmeid. Näiteks on (
kodumaine house'i duo - toim.
) Rulers Of The Deepi singel on mitmes tantsumuusika tabelis - Cool Cuts ja DJ Mad Download Chartis. Ja DJ Magazine'i Destoyer Hype Chartis." Ning neid loetakse teadjate kinnitusel kaalukateks tabeliteks.


Nagu Melu.ee kasutada olevast infost koorub, on saareriigis mitmeid eri põhimõtete järgi koostatavaid erineva kaalukusega muusikaedetabeleid ning pääs ühte neist (mida Melu.ee teada ei koostata müügitulemuste põhjal) ei pruugi tähendada veel läbimurret nagu me seda ette kujutame või ette kujutada soovime.