41.000 külastaja sekka on arvatud kõik - kutsetega inimesed, täispiletiga näitusele pääsenud ja ka nende inimgruppide liikmed, kes väljapanekutega tutvusid soodustingimustel või hoopis tasuta, selgitas Sepp. Tasuta said näitusele näiteks Keila SOS Lasteküla ja puuetega laste grupid ning autoremondi eriala õppivate kutsekoolide õpilasgrupid. Soodustingimustel lasti väljapanekuid uudistama teiste kutseõppeasutuste ja kaitsejõudude ajateenijate gruppe.

Kuigi täpsemad arvutused nõuavad veel veidi aega, võis Sepp ETAle kinnitada, et Motorexi organiseerijad seekord kahjumisse ei jää. Seda hoolimata sellest, et katusealust pinda oli väljapanekute all mullusest 1500 ruutmeetrit vähem. Ja ka kümnes Motorex keskendus maailma autotoodangu tippude asemel rohkem Eestis tehtava kajastamisele. Meil korraldatav Motorex on OICA rahvusvaheliste autonäituste kalendris üle aasta ja seetõttu olid autofirmadest väljas mõned üksikud eesotsas Volvosid, Forde ja Renault'sid müüva INFO-Autoga.

Siiski sai ka seekordsel Motorexil põhjaliku ülevaate siin müüdavatest mootorratastest ning tutvustati ka mõningaid kaatreid ja jahte, selgitas Raul Sepp. Tema sõnul on üsnagi tõsise kaalumise all teha lähiaastatel algust ka spetsiaalsete paadimessidega, sest huvi merealaste väljapanekute vastu oli suur.

Tuleval aastal korraldatav 11. Motorex on taas OICA autonäituste kalendris ja see toimub 2002. aasta 20.-24. märtsini. Juba praegu on mitmed suures autofirmad teatanud oma kavatsusest osaleda 2002. aasta Motorexil.